Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Piekny pajączek nie prawdaz ...?

kosiu
    Guest

Piekny pajączek nie prawdaz ...?

zobaczcie co za cudo...

Bor
    Guest

Re: Piekny pajączek nie prawdaz ...?

Avicularia versicolor, zdjęcie chyba nie Twoje? :> Gdzieś widziałem na necie identyczne. W sumie trochę głupie pytanie, chyba że zamieściłbyś swoje zdjęcie.. Mimo to odpowiadając na nie, jest to piękny ptasznik. Jak wiele innych zresztą.

kosiu
    Guest

No nie moje ale odpowiedz mi CZY NA FORUM MUSZA BYC PYTANIA
    ....

kosiu
    Guest

Juz nie można wysyłać zdjęć pokazywać ich innym terrarystom.....tylko zniechęcacie ludzi do pisania na tym forum(ja do nikogo nie mam pretensji) tylko pisze.....

Bor
    Guest

Można, ale wypadałoby pokazywać swoje, nie ogólnodostępne. Napisałem Ci to wczęsniej i zrobiłem to w delikatny sposób, nie krytykując Cię. Nie sądze, bym kogoś w ten sposób skrzywdził.. A może czujesz sie pokrzywdzony?

KoMar_83
    Guest

versi jest pięknym pająkiem, ale po co ten post...? dla znawców avicularii normalka

kosiu
    Guest

ahq poprostu napisalem go po to podzielic sie z wami wrazeniami jak zoabczylem tego pajaczka i tylko tyle..widze ze tego nie doceniacie...

tak Bor czuje sie pokrzywdzony boooooooooooo ;]

Bor
    Guest

Pokrzywdzony? Ojej.. tu musiałeś być w dzieciństwie bardzo rozpieszczany. ;> Ja jestem za dzieleniem się ciekawostkami związanymi ze swoją hodowlą, z ciekawymi spostrzeżeniami, doświadczeniami i zdjęciami swoich podpopiecznych. Mimo to, nie podoba mi się wklejanie zdjęć dostępnych dla wszystkich na większych witrynach/serwisach związanych z terrarystyką. Jest to zbędnę, a ilość dostępnego miejsca na forum ograniczone.

kosiu
    Guest

KonieC TEMATU.....................

Atrax Robustus
    Guest

ok

Uprawnienia umieszczania postów