-
odrotnie ?:|
yyyy czy ktos mial rpzypadek ze pajak pod czasy wylinki , nie przewrocil sie dogory nogami tylko normlanie przeszedl wylinke jak stal i to nie od odoly tylko od gory wysedl :] ostrooooo wlasnie mi tak chromatopelme L3-L4 wylinila
-
Re: odrotnie ?:|
Słyszałem/czytałem o przypadkach przejścia wylinki przez pająka na stojąco (po części na szybie). :-P Jak widać, wszystko możliwe.
-
Moje pająki raczej nie linieją w ODROTNYCH pozycjach, raczej ODOLY zawsze WYSEDL :PPP
A poważnie to zależy od pająka, młode często linieją na stojąco i nie ma w tym nic nienormalnego.
-
Najwidoczniej tak mało czasu zajmuje im przejście wylinki, że nie chcą się nawet kłaść. :-P
-
wypas to wylinak wyglada taka cala nie taka pomietolona
-
Wczoraj w ten wlasnie sposob wyliniala moja Aphonopelma bicoloratum. Przeszla 9 wylinke.
-
Mój B. emilia przechodził chyba ze dwa razy wylinkę na stojąco.
W tej chwili przechodzi kolejną (L10), ale tym razem już na pleckach.
Pierwszy raz natomiast przygotował sobie posłanko z sieci. Wcześniej nie było widać, albo było tak bardzo maleńkie.
Będzie z tego filmik
-
Jakis tydzien temu moja smithi przeszla 8 wylinke w normalnej pozycji.
Lezala sobie na brzuszku tylko ze byla wyciagnieta tzn: dwie pierwsze pary konczyn byly wyciagniete do przodu, a dwie tylnie pary do tylu i w takiej pozycji wyszla z siebie...
-
Miałem kilka razy przypadek, że pająk liniał "na stojąco". Nic im później nie było więc spoko.
-
we wtorek linal mi kedzior na stojaco po L10.wiedzialem ze bedzie zrzucal bo robil sobie dywanik.zagladalem co chwile bo chcialem zobaczyc jak sie przewraca na plecki,ale zobaczylem jak mu peka odwlok
Uprawnienia umieszczania postów