Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: odrotnie ?:|

Mieszany widok

Dezerter
    Guest

odrotnie ?:|

yyyy czy ktos mial rpzypadek ze pajak pod czasy wylinki , nie przewrocil sie dogory nogami tylko normlanie przeszedl wylinke jak stal i to nie od odoly tylko od gory wysedl :] ostrooooo wlasnie mi tak chromatopelme L3-L4 wylinila

Bor
    Guest

Re: odrotnie ?:|

Słyszałem/czytałem o przypadkach przejścia wylinki przez pająka na stojąco (po części na szybie). :-P Jak widać, wszystko możliwe.

bachus
    Guest

Moje pająki raczej nie linieją w ODROTNYCH pozycjach, raczej ODOLY zawsze WYSEDL :PPP

A poważnie to zależy od pająka, młode często linieją na stojąco i nie ma w tym nic nienormalnego.

Bor
    Guest

Najwidoczniej tak mało czasu zajmuje im przejście wylinki, że nie chcą się nawet kłaść. :-P

Dezerter
    Guest

wypas to wylinak wyglada taka cala nie taka pomietolona

Awikularia
    Guest

Wczoraj w ten wlasnie sposob wyliniala moja Aphonopelma bicoloratum. Przeszla 9 wylinke.

_Andrzej_
    Guest

Mój B. emilia przechodził chyba ze dwa razy wylinkę na stojąco.
    W tej chwili przechodzi kolejną (L10), ale tym razem już na pleckach.
    Pierwszy raz natomiast przygotował sobie posłanko z sieci. Wcześniej nie było widać, albo było tak bardzo maleńkie.
    Będzie z tego filmik

Borello
    Guest

Jakis tydzien temu moja smithi przeszla 8 wylinke w normalnej pozycji.
    Lezala sobie na brzuszku tylko ze byla wyciagnieta tzn: dwie pierwsze pary konczyn byly wyciagniete do przodu, a dwie tylnie pary do tylu i w takiej pozycji wyszla z siebie...

morda
    Guest

Miałem kilka razy przypadek, że pająk liniał "na stojąco". Nic im później nie było więc spoko.

Hajdi
    Guest

we wtorek linal mi kedzior na stojaco po L10.wiedzialem ze bedzie zrzucal bo robil sobie dywanik.zagladalem co chwile bo chcialem zobaczyc jak sie przewraca na plecki,ale zobaczylem jak mu peka odwlok

Uprawnienia umieszczania postów