-
Re: Zęby jadowe - ptasznik
tego to ja nie wiem pewnei w sklepie mu powiedzieli:-) Ja mam z nim kontakt przez inną osobę więc też ciężko z informacjami ale dobra koniec tego gadania bo na dziś i tak nic więcej nei wiem na temat tego pająka
-
jeśli chodzi o samą hodowle jak się karmi i takie podstawy to wiem ale czy gryzie i tego typu rzeczy nie dlatego się pytam gdybym nie wiedział jak się z ni obchodzić to bym go nei bral bo jeszcze bym go zabił
-
...mimo wszystko zycze Ci powodzenia w hodowli, .......byc moze za jakis czas bedziesz miło wspominał swojego pierwszego posta ....sukcesów w hodowli ..powodzenia
-
Zębów mu narazie nie wyrywaj, mleczaki same wypadną u takiego młodego, a dla nieżyczliwych kolegów mała podpowiedź - płeć u takiego malucha rozpoznać od razu - jak ma penisa to znaczy że samiec. Proste.
Autorowi wątku ułątwię poszukiwania:
http://terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php
I nie miej pretensji, że ludzie odpowiadają tak, a nie inaczej, ale pytanie jest raczej mało błyskotliwe, jak już się chce zwierzaka wypada najpierw jakieś minimum wiedzy o nim posiadać. Prawa jazdy też nie zrobisz, jak się przepisów nie nauczysz. Proste.
Pozdro
-
moze ma mikroskop eletronowy wtedy powiekszasz sobie takiego L1 do rozmiarow kartki A2 i sobie ogladasz
-
Poczytaj najpierw FAQ.
Ptasznikowi musiałbyć wyrywać te zęby co wylinkę. Nie są to aż tak niebezpieczne zwierząta jak ogół myśli więc bez paniki. Najpierw coś poczytaj żeby się dowiedzieć co będziesz miał w domu.
Uprawnienia umieszczania postów