-
Re: Zęby jadowe - ptasznik
Wszędzie ma te pomarańczowe włoski? Czy jest trochę przezroczysty? Grażynka: skad wiesz, ze albopilosum, może jakaś Stromatopelma. ;-PP Też dobra na początek. ;>
-
jak narazie widziałem tylko na nogach i z przodu
-
...no tak ...dobrze słyszałes zęby sie wyrywa ...,ale u stomatologa....i nie ptasznikom tylko ludziom którzy o nie nie dbaja i maja z potem kłopoty .....stary kto ci takich głupot naopowiadał ....co do drugiego członu pytania ...owszem ugryzienie pajaka moze byc grozne ..a nawet smiertelne dla osób uczulonych na jad , wszystko zależy jaki gatunek pajaka cie ugryzie ...szkoda ze najpierw postarałes sie o pajaka a nie poczytałes sobie o hodowli i cechach szczególnych omawianych osobników.Zachęcam postudiowac ..miłej lektury
http://www.terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php
-
LOL, dopiero zwróciłem uwagę. Pająk ma 1-2 cm ciała i jest samcem?! A skąd Ty to wiesz?
-
Jak napisałem dostałem go od kumpla i on tak mówił ja na temat pająków mało wiem, bo interesuje się wężami a nie pająkami
-
sam se qr.....a wyrwij zeby...
-
...a powiedz mi ,po czym kolega poznaje ze to samiec .....czy samica
-
widac kretynów na forum też macie aż się smutno robi jak się czyta wypowiedz 27latka o takim poziomie
-
No to albo Cię kolega wprowadził w błąd, albo posiada niesamowicie rozwinięty sprzed w postaci jakiegoś diabelsko dobrego mikroskopu.. no nie wiem.. =) Raczej niemożliwe jest określenie płci przy tak małych rozmiarach... no chyba, że nie wiem jaki to ptasznik, który osiągnął już dojrzałość płciową (są takie małe, raczej niedostępne w Polsce).
-
Po co ci pajak, jak nie wiesz o nim nic?
Poczytaj i dopiero wtedy zabierz sie za hodowle
Uprawnienia umieszczania postów