-
co zrobić????
Może i było to na forum ale wolęsię zapytać.Co mam zrobić jak mój b.albopilosum jak tylko lekko się uchyli pokrywe terra to czesze włoski.Da się go jakoś uspokojić bo mam z deka utrudnine zadanie jesli chodzi o zabiegi w tera.A nie chcem żeby latał z łysoł dupą jak pawian.
-
Re: co zrobić????
Mozna z nim rozmawiac, i czytac mu ksiażki na dobranoc) ponoc pomaga czasami. Aczkolwiek jak bedziesz przynudzał to możesz go rozsierdzic jeszcze bardziej a wtedy ://
A tak naprawde to nic na to nie poradzisz:P najlepiej zmien pająka... na lepszy model
pozdro
-
książki czytałem mu na dobranoc między innymi "Kota w butach" i "Królewne śnieżke "
-
No i sie dziwisz, ze sie zlosci? ;> Toc nie ma nic bardziej okrutnego niz bajki dla dzieci... poczytaj mu ksiazke telefoniczna.... Jak nie zlagodnieje, to przynajmniej usnie. Wraz z czytajacym
-
Ja bym tam proponowal zalozyc mu jakis pokrowiec na odwlok
-
hehehe...nic na to nie poradzisz;najwyraźniej musisz ograniczyć otwieranie wieczka.Ograniczaj otwieranie do minimum,to może z czasem się uspokoji.
-
A może on jest niewyżyty i ma zaduzo energi(wizyta u bulbusologa koniczna) porozwieszaj mu plakaty fajnych samiczek;P moze rozładujsz w ten sposob to napiecie i ograniczysz ten popęd do czochrania... hehe
Pozdro
-
Postrasz go, że jak będzie niegrzeczny to poczytasz mu Nad niemnem lub Chłopów kilka razy pod rząd.
-
O przepraszam bardzo! "Chlopow" i "Nad Niemnem" moge czytac do upojenia po kilkadziesiat razy. Prosze mi tu nie wpisywac tych ksiazek jako nudziarstw. A co, jesli pajak ma charakter taki jak ja? Jeszcze bedziesz mu musial kupic te ksiazki sfilmowane .
-
Może w ten sposób pająk chce Ci coś przekazać? :-P Wyciągnij go na browara i poważnie z nim porozmawiaj, może powie Ci o swoich problemach. :> Należy również dopuścić informacje, że mogą to być owsiki. Albo nadpobudliwość..
Uprawnienia umieszczania postów