-
B. Smithi - dał dyla
Dziś rano zauważyłem że zwiał mi mój smithas. Wydaję mi się że zbyt duże otworki wentylacyjne mu porobiłem ale nigdy wczeniej nie udało mu sie tak wysoko wspiąć ;(.Był po L1. Czy jest jakiś sposób żeby go złapać? Tym samym jako że nie chciałbym przerywać mojej przygody z pajączkami mam pytanie: Czy ma ktos na sprzedaż Chromatopelma cyaneopubescens po max L2? Bardzo mi zależy na odp. Dzięki i pozdr.
GG:3333915
mail: jak na profilu
-
Re: B. Smithi - dał dyla
Witam
nie chcę cie martwić ale raczej go nie znajdziesz
w szeczególności takiego małego
-
Jeśli chodzi o szukanie to już się pogodziłem z utratą. Zostaje jeszcze 2 część mojego pytania. ((
-
Blah.. przecież to oczywiste, że pająki dobrze się wspinają.
-
Mi też uciekł skithi L1 i złapałem go, ale w sieci innego pająka pod szafką.
Pajączek (smithi) był już martwy
-
nie rezygnuj, warto dobrze przetrząsnąć okolicę miejsa w którym był. mi nieraz uciekały nawet maluchy i zawsze znajdywałem.
-
i w jednym miejscu w mieszkaniu albo i w dwoch, w ciemnym miejscu poloz np pare papierowych recznikow, na to torf, popryskaj woda, wrzuc maczniaka, i moze przyjdzie. przeszukaj ciemne wilgotne cieple miejsca
-
Przeszukałeś dokładnie jego pojemnik ? Może się zakopał ?
-
nie no jak sie nie wie ze pajak sie moze wspinac to moze sie juz lepiej nie brac za nastepnego.. szkoda pajaczka..
-
"Rzecz ludzka zbladzic, rzecz glupca trwac w bledzie".
Doswiadczenie uczy pac, to byl jego pierwszy spider. Troche wiecej wyrozumialosci. Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ty od razu byles 'pro' w kwestii terrarystyki.... ;/
Uprawnienia umieszczania postów