Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Może się bał ;>

kosiu
    Guest

Może się bał ;>

Witam jestem tutaj nowy....
    i mam pytanko, mam kedziorka L/2 i wrzucilem mu mała muszkę owocówke ktora nie latała (bo tak ją potraktowalem ;p) tylko chodzila wrzucilem mu do pudeleczka i obserwowalem Kedzior jakby bal sie ja zjesc jak muszka szla w jego strone to uciekal byl najedzony czy co wczesniej jak mu podalem muszke martwa to rzucil sie na nia jak dzikus......
    o co mu chodzilo
    .................................................. ...............................................

Bor
    Guest

Re: Może się bał ;>

Małe pająki czasami mają to do siebie, że boją się żywego pokarmu.. Np. zaatakują, a później się wycofują.. Mój vagans początkowo uciekał przed pinką. :-P Podawaj póki co martwy pokarm, albo postaraj sie go wymienic na coś innego, np. właśnie pinki. Albo jak zgłodnieje, to zacznie polować należycie. :-P

FaUnA_BoX
    Guest

może jest już najedzony albo będzie miał wylinke bo L2 to długo sie na wylinke nie czeka...

kosiu
    Guest

Ale moj kedziorek dziwnie sie zachowuje ciagle siedzi w swojej dziurze i nie chodzi nigdzie (wilinka to napewno nie) moze sie jeszcze nie przyzwyczail do otoczenia... dzisiaj to tak caly dzien :/

kosiu
    Guest

a moze bedzie mial wilinke ......

GALN
    Guest

kosiu pająki do końca są nieodgadnione i robią takie żeczy które normalnie wydawały by się dziwne ale jednak są normalnym ich zachowaniem. Polecam przeczytanie dokładnie Faq o pajączkach i wszystkiego się dowiesz

Bor
    Guest

One potrafią bardzo długo nic nie robić, uwierz mi... prowadzą bardzo oszczędny tryb życia. No i może być to wylinka, jak najbardziej.

GALN
    Guest

dodam że może to być i śmierć to może być wszystko każda odpowieć będzie poprawna w 50% hihihih

Bor
    Guest

GALN: już nie pocieszaj lepiej ludzi. ;->

Łukasz
    Guest

Wczoraj zauwazylem bardzo fajne zachowanie mojej albopiloski wrzucilem mu do pojemniczka 3 duze maczniaki, kazdego w innym miejscu. Albopiloska strasznie powoli, chodzila po terrarium, wlazla na jednego , potem drugiego , az do trzeciego. Potem strasznie szybko zaczela biegac w kolko balem sie ze ucieknie :P az podbiegla do jednego, ukasila, potem ukasila drugiego i trzeciego, zawlokla do kryjowki i tyle ja widzialem Kocham te zwierzeta

Uprawnienia umieszczania postów