-
Re: Rekord bez wylinki
...dokładnie mam taką sama sytuacje smithi jest po 6 wylince i wyglada jak kleszcz ..np trochę przesadzam ..jak najedzony kleszcz ...ale ta jedza od poczatku bardzo mało je i w porównaniu do innych pajaczków ma nieregularne wylinki ...dawno sie juz do tego przyzwyczaiłem i czasmi nawet sie zastanawiam ..czym ona zyje jak dosłownie "nie je "i jak wspomniał GALN na upartego to bym ja zapakował do kodaka ..ale ze wzgladu na staż ma swoje przywileje i jest w wiekszym pojemniku ....napewno bedzie ok zpajaczkiem nie ma co sie martwic robakiem
-
moze boi sie dorosnac ;P
z tym wiaza sie problemy;P
pierwsze zaplodnienie,mlode itd ;]
-
Moja samica A. versicolor (w tej chwili po 9 wylince) nie liniala 13 miesiecy. Tak wiec naprawde nie masz sie czym przejmowac, ja takze zapisuje wszystkie daty linien moich pajakow. Moje B. boehmei zachowuja sie dokladnie tak samo - moja samiczka jest w tej chwili okolo 10-11 wylinki i ostatnio liniala 8 lipca 2003 roku. A wiec minelo juz ponad 15 miesiecy. W zadnym wypadku sie tym nie przejmuje, bo i po co?
-
a w miejscu wyczesanych włosków jaki ma kolor?? jeśli czarny i błyszczący to znaczy ze juz dlugo nie bedziesz czekał jeśli "pomarańczowy" to se jeszcze troche poczekasz. tak jak juz ktoś napisał jeśli sie kupuje smithi albo boehmei to trzeba sie z tym liczyć
-
A co jakby to był crawshayi na przykład? One rosną strasznie wolno. Rosea, która nie je i nie linieje 2 lata? Hmm... po prostu pająki czasem tak linieją i to nie jest zależne od nas. Mogą mieć super warunki i dalej tak zwlekać z wszystkim.
-
mam b smitchi L2 nie liniała przez 3-4 miechy ... ale to dlatego ze dostałem ją jako zwrot bo kupujący sie rozmyślił ... - 3 tygodnie na poczcie przelezała :]
Uprawnienia umieszczania postów