Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: L.Parahybana+mysz

loko
    Guest

Re: L.Parahybana+mysz

Tylko nie pasikoniki !!!!
    One sa pod ochrona...

GALN
    Guest

hihihi loko a całkowicie nie wolno podawać kumkumów heheheheh

Bor
    Guest

Ktoś pisał (matka_ bodajże), że niektóre żaby można podawać. Zatem zabrać się za czytanie opisów i rozpoznać te właściwe. ;-P

GALN
    Guest

nio ja się nie wypowiadam bo animalsi się zaraz odezwą w obronie płazów hihihi ale jestem pewny ale nie do końca że te zielone co takie wielkie rosną są pod całkowitą ochroną tylko w okresie godowym .Ja osobiście importuje żaby karmowe

Bor
    Guest

Są to rzekomo pospolite żaby trawne i żaby jeziorkowe, wystepujące w okolicach wody i na łąkach. :-P

rastafaq
    Guest

Mi tam nie robi różnicy czy trawna , jeziorkowa, górska , drzewna czy też kopalniana, jaką złapie to rzucam, a co do myszy to możesz spokojnie dać taką z sierścią już chodzącą, ja nigdy nie dawalem osesków ino odrazu futrzaki

Bor
    Guest

W końcu zaczną Cię ścigać, rastafaq. :-P Mam nadzieję, że nie masz tutaj za dużo wrogów, którzy wiedzą gdzie mieszkasz. E.. ja wyznaję tą samą zasadę. To tylko żaby. :-P

rastafaq
    Guest

Ciesze sie żeśmy się zrozumieli :P

Arnie
    Guest

no to doszyly do mnie swierszcze od yetiego nakarmilem pajaczka ale nie chce jesc sadze ze czas na wylinke bo z tego co wiem ostatnia mial w polowie lipca a u mnie warunki mial dobre (po za tymi 2 tygodniami glodowki) i teraz powiedzcie czy dobrze sadze

Bor
    Guest

"nakarmilem pajaczka ale nie chce jesc", więc go nie nakarmiłeś. :-P Może i wylinka, przekonasz się już niedługo.

Uprawnienia umieszczania postów