-
L.Parahybana+mysz
mam pytanko czy moge dac do zjedenia mojemu pajaczkowi (L9-10) mysz? jakas nieduza taka czy usmierci on ja zanim ona zrobi mu krzywde?
-
Re: L.Parahybana+mysz
Jak chcesz się pozbyć pająka to ok , jak chcesz karmić myszami to daj jej oseska bez sierści będzie mniej resztek.Pająki tak odrazu myszy nie uśmiercą może się odwinąć i uszkodzić pupila.
-
Jeżeli jest malutka, to myślę, że sobie poradzi. Ale jeżeli mysz ma zęby, nikt Ci do końca nie oszacuje, czy wyjdzie z walki bez uszkodzenia. Ja swoich pająków myszami nie karmiłem i raczej karmić nie będę. Co was ostatnio opętało z tym karmieniem kręgowcami? Co kilka tematów pytanie dotyczące karmieniem myszami...
-
ja mam juz drugi tydzien przerwy w karmieniu :/ nigdzie w okolic zadnych swierszczy/karaczanow i zaczolem sie zastanawia czy jakiejs malej myszy nie kupic :/ mysz starczyla by mu na dluzszy czas
-
W takim razie, najlepiej postaraj się o oseska. Albo jakaś łąka daleko od drogi...
-
Bor wiadome jest że lepiej podać co jakiś czas jedną mysz niż 40 świerszczy tymbardziej jeśli pająk jest większy, nie wszyscy mają chodowlę karmową i to dość spory wydatek.Arnie jeśli chcesz podać pająkowi większą mysz a nie oseska to ogłusz ją przed podaniem i do terra pajączek zrobi resztę,ale tak aby się nie obudziła.
-
mam taki nawoz w spraju do akwarium z co2 moze mysze do worka i napompowac gazem? jutro pojade jeszcze na wycieczke moze zlapie cos :/
-
Są też większe insekty, jeżeli ktoś ma możliwość takowe dostać. Np. drewnojady..
-
też prawda ale o ile się nie mylę drewnojady są po 30-50 groszy szt więc też troszkę trzeba być przy kasie.hihihi
-
Poszukaj tych wielkich pasikoników na wyprawie są bardzo dobre 10 szt i się zapcha
Uprawnienia umieszczania postów