Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Nhandu chromatus

Mieszany widok

Dezerter
    Guest

Nhandu chromatus

ma malego Nhandu chromatus L2 i wlasnie dziwi mnei to ze sie bardzo gleboko zakopuje i ciekawi mnie czy u was tez sie tak zahcowuja/ zachowywyaly

Borello
    Guest

Re: Nhandu chromatus

jak dla mnie to nic dziwnego przeciez to jest pajak podziemny (chyba ze sie myle) i to jest normalne zachowanie...

Szpaq
    Guest

Podziemny? to ze lubi kopac to nie znaczy ze jest podziemny ja caly czas mysle ze jest naziemny chociaz zadko go widuje :-)

PMajdan
    Guest

nhandu chromatus nie ejst podziemnym pajakiem

Hwarang
    Guest

.... to, ze pajaki sie zakopuja jest normalne.

rastafaq
    Guest

Ja ma dopiero L 6 ale tez sie lekko zakopuje.
    Nie martwic sie i nie zadawac glupich pytań towarzyszu Dezerter.

Murinusek
    Guest

Ja mam samiczke po 7 wylince, i tez prawie caly czas siedzi pod ziemia, na szczescie przy samej szybce wiec ją widze A to ze sie zakopuje to nie znaczy ze jest podziemny:]

Awikularia
    Guest

Mlode Nhandu chromatus zakopuja sie w podlozu, chociaz ten gatunek nie jest zaliczany do ptasznikow podziemnych. To jest jak najbardziej normalne. Podrostkom i doroslym w wiekszosci przypadkow kopanie przechodzi...

Dezerter
    Guest

ja sie nie martwie tylko skubaniec mi sie satrsznie gelboko zakopol i o to mi chodizlo :P to ze sie zakopuja to luz tylko w porownaiu do innych mojich pajakow jest dosc maly i dziwilo mnie ze tak sie skubaniec gleboko zakopal :P

Borello
    Guest

kurka poszukalem, poszperalem i znalazlem ze faktycznie nie jest ten pajak podziemny nie wiem czemu ale jakos w glowie mi sie dzialo ze jest gornikiem no ale czlowiek uczy sie cale zycie..

Uprawnienia umieszczania postów