Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Moja Gienia ma wilczy apetyt

kpawel
    Guest

Moja Gienia ma wilczy apetyt

Witam.moja samica geniculaty L10 zjada od 5 dni codziennie żabe wielkości 5 zł, ma jeszcze jedną na jutro czy to jej nie zaszkodzi?

maze
    Guest

Re: Moja Gienia ma wilczy apetyt

wielkosci 5 zl??

lisek
    Guest

chyba chodzi o dlugosc taka jak ma moneta 5 zl, albo jakas nowa miara zl <hehe>

kpawel
    Guest

5zl jak siedzi podkórczona

Charm
    Guest

nie chcę się czepiać, ale polskie płazy są pod ochroną.. :-|

Gufi
    Guest

Takimi małymi to ona sie nie naje.Po drogie był już post że jezeli ktoś nakarmi jakieś zwierze naszymi polskimi gatunkami będzie podany do prokuratury.Tylko nie wiem czy to na tym forum :/.Ja tam wole iśc na łake i nazbierac szarańczy bo pełno ich tam łazi

Awikularia
    Guest

A. geniculata jest bardzo zarlocznym pajakiem, wiec sie niespecjalnie dziwie. Dziwie sie natomiast, ze terrarysta karmi ptasznika chronionymi zwierzetami. Skoro lapiesz zaby, to moze zaniechaj tego procederu i polap w tym samym miejscu swierszcze albo pasikoniki? Polskie plazy sa POD OCHRONA!

bachus
    Guest

W ogóle po co karmić kręgowcami, można zamówić paczkę zarodową jakiś sporych karaczanów jeśli potrzebujesz.
    Żabom daj spokój, a że gienia żre dużo to fakt powszechnie znany więc się nie martw, jak się naje to przestanie.

Klimak
    Guest

a gdzie ta łąka z szarańczą??

kpawel
    Guest

Żaby były kupione na giełdzie a nie łapane na łące niestety nie wiem czy to chroniony gatunek. Ale od dziś koniec z żabami.

Uprawnienia umieszczania postów