-
Syczacy albopilosum
mam problem i to można powiedzieć za***isty bo otworzyłem pojemnik z kędziorem
po 8 wylince a on podnius przednie odnurza i zaczął jak gdyby pozorować atak i przyczym wydawał takie niemiłe odgłosy szczękoczułkami czu to normalne???. Mi się wydaje że najpierw powinien wyczesać włoski a nie odrazu mnie atakować
-
Re: HELOP
hehe może to Blondi?? ...
-
pierwsze widze pierwsze czytam czy to aby napewno kedzior >?<
-
heheh, od kiedy to albopilosum stryduluje ?? :P Może rzeczywiście to nie kędziorek
-
hehehe fajny kendzior ci sie trafil nie chcesz sie zamienic ?? ;-)
-
Re: Syczacy albopilosum
wow mojemu kedziorowi zdaza sie rzuac na pensete ale zeby syczec?
-
tak pozatym to niema regóły ze najpier wyczesuje włoski, później sie bardziej denerwuje, następnie pokazuje zęby jadowe itd...:-) yo cecha osobnicza, niektóre atakują bez ostarzezenia (nawet kędziorki, więc sie niedziw):-)
-
Bardzo dziwne ...myślę , że albo to nie kędzior albo ci się coś pomyliło ..., a jeśli chodzi o atakowanie to tak jak napisali to poprzednicy to cecha osobnicza ....
"Istotnie , obawa śmierci jest najkomiczniejszym zludzeniem jakiemu od tylu wieków ulega ludzkość . Dzicy boją się pioruna , huku broni palnej , nawet zwierciadła , a my , niby cywilizowani , lękamy się śmierci !" - B.Prus "Lalka"
-
moze on spiewa
-
Nie jest to dziwne. Przeciez to dzikie zwierze, pajak. Dlaczego ma nie atakowac, jak mu sie cos nie spodoba? Przeciez sa agresywne B. albopilosum, a w literaturze sa opisy ukaszen przez ten gatunek ptasznika. A co do sposobu ataku: jeden wyczesze wloski parzace, a drugi zaatakuje klami...
Uprawnienia umieszczania postów