-
Czy aby na pewno nadrzewny?
Dzisiaj zauważyłem, że mój Trynidad L3 uwił sobie w terra śliczną… norkę! Gdy przed chwilą karmiłem go rzucił się na robaka wyskakując z norki, dziabnął, schował się z powrotem, a teraz po jakimś czasie zaciągnął go do norki i wcina. Myślałem, że takiego widowiska doczekam się dopiero kiedy kupie sobie jakiegoś podziemnego Wasze też tak się zachowują?
-
Re: Czy aby na pewno nadrzewny?
-
Moja regalis ma to samo. Siedzi w ceramicznej czaszce na dnie terrarium. Nawet nie zbudowala gniazda
-
Moj tez sie tak zachowuje a jest po 1L
Pozdrawiam Damian
daamiaan@poczta.fm
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
-
hehe a mój jeszcze lepiej (L1) pozawiłaj sieć po gałązkach i całe podłoże też z sieci jest a on sobie siedzi na ziemi i jakos nie ciągnie go do robienia gniazda...:P a i jeszcze na białe robaki sie żuca od razu ale jak tylko go dorwie szczękoczułkami to odrazu puszcza i ucieka
-
Bylem dzis u Neo2 i jego P.irminia ma gniazdo wrecz w ziemi ale i tak jest piekna))))
-
Normalka, dlatego angielskie semi-arboreal uważam za trafne określenie rodzaju psalmopoeus
-
Mój camridż też tak robi ,też ma gniazdo na ziemi, Ornata diabola tez ma gniazdo na sciance i tez wyskakuje, wsumie normalne..
-
u poecilotherii i psalmopeousow jest to jak najbardziej normalne
-
normalka
Uprawnienia umieszczania postów