-
Czy to pleśń?
Na odwłoku u mojej B. Boehmei pojawił się jakiś dziwny biały niezidentyfikowany meszek. I nie wygląda to na zwykłą pleśń taką jak na owocach czy innych rzeczach. Jak będe mógł to zrobie temu czemuś zdjęcie. A wygląda to troche jak wata cukrowa, tylko że z cieńszych włókien. Jest śnieżno-białe. I teram mam dylemat, co z tym zrobić... Jest to samica i nie wiem dokładnie kiedy będzie miała wylinke. Jest teraz po L9-10 (dokładnie nie wiem) i nie wiem kiedy będzie przechodzić kolejną. Ja mam ją jakieś 2 tygodnie. Jak ją kupiłem to już normalnie jadła (była już dobrze tydzień po wylince). I tylko nie wiem kiedy będzie miała następną... Jak często tak duże pająki przechodzą wylinki? Dzięki za każdą porade.
-
Re: Czy to pleśń?
to sąpewnie wyczesane włoski!! choć nie moge być tego pewnien sprbuj dmuchnąć delikatne na pajaka jesli to włoski to moze odlecą ale też nie koniecznie najlepiej daj fotke
-
fotke dam wieczoram. Jak mama wróci z pracy i przyniesie cyfrówke... Teraz nie mam jak. I zaraz sprawdze czy to włoski, ale na razie wole jej nie drażnić. Dziś po raz pierwszy chciała chyba na mnie wyczesać włoski - wyglądało to tak jak drapiący się pies... I nie chce jeść od 3 dni...
-
nie chciala tylko je wyczesała ;]
czyli to napewno włoski
nie masz sie co martwić
-
Oto zdjęcie tego czegoś... nie wiem dalej dokładnie co to... sory za słabą jakość zdjęcia... Jakoś ostrość nie chciała się ustawić...
Jak by coś nie działało to tutaj link --> plamka
-
Sory za wielkość zdjęcia. Myślałem że będzie mniejsze... :P
-
nie zabardzo widać możesz zrobić fotke samego tego czegoś??
-
No właśnie nie za bardzo, bo ostrość nie chce się ustawić. Ale jeszcze spróbuje jutro jak będzie dzień bo w nocy to zawsze gorsze fotki wychodzą. Aparat nie chce robić z bliższej odległości bez zooma niż 3 cm, a to właśnie gdzieś tyle było. Jutro dam nowsze zdjęcia jak wróce ze szkoły.
P.S. Może w LO Reja w W-wie jest jakiś terrarysta? Chętnie poznam...
-
to są włoski to na 100% nie jest pleśń NIE MASZ SIE CO MARTWIĆ ;] uwież mi
-
Dzięki! Wiem że kobietom można ufać na 100% :P (jak na razie z własnego doświadczenia i mam nadzieje że to się nie zmieni)
Pozdrawiam!
Uprawnienia umieszczania postów