Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Co oznaczają symbole... np. L6

Atrax Robustus
    Guest

Re: Co oznaczają symbole... np. L6

Ja najbardziej lubie takie pytania:

"Kupilem sobie dzis pajaka, ale nie za bardzo wiem, w czym go trzymac, .... poza tym on nie moze byc az tak jadowity jak mowia.. czym mam karmic i jaka temperature powinien miec w pojemniku"?
    Taki zlepek wystarczy, zeby czlowiekowi cisnienie podniesc.

I co tu robic, ... bo sklac nie wypada :/.

Hwarang
    Guest

Na razie zdzialali tyle, ze bylem dzis w tej sprawie na przesluchaniu... :/ Mieli wydruki wszystkich aukcji etc... Panowie przyszli i sfotografowali moje emilki Donos zgloszony przez Salamandre....

Bor
    Guest

Jaca: jeszcze małe sprostowanie. L1 to pająk po pierwszej wylince. Nie jest to jego pierwsza wylinka w życiu, ale pająkiem staje się dopiero od L1. Nimfa to jeszcze nie pająk IMHO. :> No ale cóż, czekam na polemikę. Może się mylę.

Awikularia
    Guest

Podobnie jak gąsienica (która też linieje) to nie motyl .

Bor
    Guest

No. Jak Awikularia przytaknęła, to znaczy, że tak jest. :> Niah niah niah.

Jaca
    Guest

No tak, ale idąc tym tokiem rozumowania nimfa II też nie jest pająkiem, czyli jak przechodzi linkę to pojawia się pajączek stadium L1, który na swoim koncie ma 0 wylinek (to nimfa II linieje).
    Także, jakby nie liczyć, L1 nie równa się pajączek po 1 lince :P

PMajdan
    Guest

jaka wazelina...... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

x ray
    Guest

...no własnie logicznie rozumując towtedy pajaczek 0 L,...A pierwsza to w sumie druga ....z tego co kontynułuje Jaca .

Mefisto
    Guest

Ale kombinujecie. Jak kuń pod górkę normalnie. Nimfa II przechodzi wylinkę i staje się pająkiem po pierwszej wylince (lub dla niektórych L1). Ot co.

Bor
    Guest

Po co miałbym się podlizywać? Nie widzę z tego żadnych korzyści. Mam szacunek do Awikularii ze względu na jej wiedzę na temat ptaszników. Popatrz lepiej na swoje zachowanie. Już nie pierwszy raz piszesz jakieś głupoty tylko po to, aby nabijać sobie status w ilości postów. A pragnę zauważyć, że jest to niezgodne z regulaminem. Co do linienia: L1 przechodził już wylinkę by stać sie pająkiem, chyba należy patrzeć na to z tej strony. Zatem L1 to pająk po pierwszej wylince.

Uprawnienia umieszczania postów