Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: maly problem

Syku
    Guest

maly problem

prosze o szybka odp
    mam parke rosea i pierwszy raz rozmnazam pajaczki czy kiedy pajaczki nie tuptaja do siebie inaczej nie nawoluja sie to moze z tego wyniknac strata jednego z pajaczkow czy jednak beda z soba kopulowac

samica moim zdaniem zachowuje sie troszke agresywnie w stosunku co do partneraalbo jestem tylko przewrazliwiony ze strace pajaczka z gory dzieki za odp

Sasquacz
    Guest

Re: maly problem

Witam! Grammostole są raczej łagodne, ale nigdy nic nie wiadomo, powinieneś zachować ostrożność... Kiedy ja łączyłem ze sobą parkę vagansów, to z początku też na nic się nie zapowiadałe, ale po około godzinie samiec zaczął swój taniec godowy. Uważam, że powinieneś dać im troszkę czasu, gdyż takie zaloty jak czytałem mogą trwać nawet kilka godzin.

Mysza1983
    Guest

Sasquacz napisał(a):

> Witam! Grammostole są raczej łagodne, ale nigdy nic nie
    > wiadomo, powinieneś zachować ostrożność...

Łagodne wobec czego? Napewno nie wobec siebie, jesli tylko bedzie okazja to sie pożereją, jak sie zostawi na dłużej to po samcu (oby po nim) zostaje kupka pancerzyka (u mnie tak było).

Tomek_Nie
    Guest

ile lat ma samiczka ?

Syku
    Guest

samiczka ma gdzies tak 4 latka
    tylko ze ona zatupala raz i potem sie uspokoila a samiec nie wiem jak sie zachowywal w tej chwili bo go nie widzialem

Syku
    Guest

dobra dzieki za wasze posty ale juz udalo sie byl sex i wszyscy sa cali i szczesliwi )

Uprawnienia umieszczania postów