-
Re: Mój post gdzie jest?
bo czasem posty sa glupie wiec usuwaja.. natomiast post Myszki glupi nie byl..
-
Ups.. nie przypominam sobie, czy skasowalem cos o gracilisie. Pamieta ktos, o czym dokladnie byl ten post?
Vagansmen - to ze moderatorzy kasuja posty nie wynika z osobistych opiniach o uzytkownikach, ale raczej z tresci tematow. Moderator to bardzo nielubiana grupa na forum :P, kiedy polowa forum jest za blokowaniem/kasowaniem durnych tematow, a inni burza sie, gdy zniknie ich post o karmieniu smithi po 2 wylince.
Kasowanie postow zasmiecajacych forum bylo i bedzie, chyba ze pewnego dnia zabiora mi funkcje moda.
Czekam tylko na info, czego dotyczyl post o gracilisie, bo nie kojarze nawet tego watku.
Skasowalem dzisiaj chyba z 2 watki, ale chyba Twojego, Mysza, w nim nie bylo.
Pozdrawiam.
-
To był posik z moim krótkim aczkolwiek napewno przydatnym wielu ludziom opisem C. gralicisa. Na pewno nie jest to zaśmiecanie forum dlatego dziwi mnie fakt jego usunięcia.
-
A to tego rzeczywiscie nie usuwalem.
Ale kojarze, jaki to post byl.
-
post byl rzeczowy a sam tez cos tam pisales....poza tym chce zauwazyc iz po przeciesieniu poginelo sporo rzeczy, nie tylko postow... zwalil bym to raczej na problemy techniczne niz na zla wole moderatorow.
-
loko ten post był pisany po przeniesieniu wiec nie mógł zaginąć w jego trakcie
-
Post byl o skorpie wiec poszedl sie...gdyby byl o np.smithi to by byl dalej.Dyskryminacja
Uprawnienia umieszczania postów