Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Mój post gdzie jest?

pac
    Guest

Re: Mój post gdzie jest?

bo czasem posty sa glupie wiec usuwaja.. natomiast post Myszki glupi nie byl..

Atrax Robustus
    Guest

Ups.. nie przypominam sobie, czy skasowalem cos o gracilisie. Pamieta ktos, o czym dokladnie byl ten post?

Vagansmen - to ze moderatorzy kasuja posty nie wynika z osobistych opiniach o uzytkownikach, ale raczej z tresci tematow. Moderator to bardzo nielubiana grupa na forum :P, kiedy polowa forum jest za blokowaniem/kasowaniem durnych tematow, a inni burza sie, gdy zniknie ich post o karmieniu smithi po 2 wylince.

Kasowanie postow zasmiecajacych forum bylo i bedzie, chyba ze pewnego dnia zabiora mi funkcje moda.

Czekam tylko na info, czego dotyczyl post o gracilisie, bo nie kojarze nawet tego watku.

Skasowalem dzisiaj chyba z 2 watki, ale chyba Twojego, Mysza, w nim nie bylo.

Pozdrawiam.

Mysza1983
    Guest

To był posik z moim krótkim aczkolwiek napewno przydatnym wielu ludziom opisem C. gralicisa. Na pewno nie jest to zaśmiecanie forum dlatego dziwi mnie fakt jego usunięcia.

Atrax Robustus
    Guest

A to tego rzeczywiscie nie usuwalem.
    Ale kojarze, jaki to post byl.

loko
    Guest

post byl rzeczowy a sam tez cos tam pisales....poza tym chce zauwazyc iz po przeciesieniu poginelo sporo rzeczy, nie tylko postow... zwalil bym to raczej na problemy techniczne niz na zla wole moderatorow.

Mysza1983
    Guest

loko ten post był pisany po przeniesieniu wiec nie mógł zaginąć w jego trakcie

foxhound
    Guest

Post byl o skorpie wiec poszedl sie...gdyby byl o np.smithi to by byl dalej.Dyskryminacja

Uprawnienia umieszczania postów