Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: terra skorpionow: szyby

Dezerter
    Guest

terra skorpionow: szyby

wlasnie bo na szycie mam saschniete kropelki wody od zraszacza :| jak to wyczyscici moze ma ktos jakas metoda wiem ze mam neistwosowac zadnych srodkow chem. czy macie jakies pomysly bylbym wdzieczny z gory dziekuje

maka
    Guest

Re: terra skorpionow: szyby

a nie chca znikac pod szmatka....jesli sa juz stare to żyletka w ruch i poskrobac,mechanicznie ....a nie srodkami

BZYK
    Guest

Ewentualnie ocet, tylko treba potem dokładnie osuszyc i wywietrzyć.

Predator
    Guest

Weź troche piasku na szmatkę, wyszoruj tym szyby, potem umyj wodą. Bez żadnych środków żeby mogły zaszkodzić skorpom Ja tak robie u straszyków i patyczaków, no i działa

maka
    Guest

piasek porysuje szyby....najlepsza żyletka....heheheeheheeh

Tomek_Nie
    Guest

polecam kwasek cytrynowy na mokrą szmatke .

Mysza1983
    Guest

To co przedmówcy już powiedzieli, albo ocet albo kwas z cytryny, w żadnym wypadnu nie piaskiem, bo bedzie tak jak w reklamie "Cifa" chyba :-).

nokeg
    Guest

a co sie stanie jak umyje szmatką z płynem, a później najzwyczajeniej słucze obficie wodą i powyciera. Przeciez skorpion nie bedzie lizał tej szyby, a płyn do naczyń chyba go niezabije zapachem, niech mi ktoś to wyjaśni

loko
    Guest

spokojnie mozesz uzyc nawet mocnych chemikaliow, te krople to zwiazki mineralne, wyjatkowo trudno je usunac....
    po czyszczeniu trzeba tylko dobrze wyplukac terra goraca woda i osuszyc, skorpionowi nic nie bedzie...

Mefisto
    Guest

Czy Tobie chodzi o czyszczenie, gdy mieszkańcy są w terra? Ja w takim przypadku skrobię szybę np. żyletką a pozostałości zmywam wilgną szmatką.

Jeśli lokum jest puste, to bez skrupułów możesz walić chemię ale pod warunkiem, że bardzo dokładnie spłuczesz.

Uprawnienia umieszczania postów