-
Re: B. Boemei. co z Nią?
Jak ktos lubi ruchliwe zwierzatka, to najlepiej niech zdecyduje sie na gryzonia, albo cos z tym stylu. Ja mam Poecilotherie, Brachypelmy i zaden z nich nie wykazuje specjalnej aktywnosci .
Sa to zwierzeta prowadzace raczej oszczedny tryb zycia.
No bo po co im duza aktywnosc?
-
Moja B. boehmei, samiec (przed ostatnia wylinka) jest az za ruchliwy.... Ciagle usiluje wydlubac gume zabezpieczajaca terrarium, albo odsuwa szybke...
-
dodałem zdjęcia mojej samiczki. są w dziale Zdjęcia pod nazwą B. Boehmei L9-10 jak by kto nie zauwarzył... zachęcam...
-
Dałem jej świerszcza ale nie chce jeść. On przeszedł pod nią a ona nic... teraz nic się nie dzieje. Świerszcz siedzi na poidełki a ona od kilku godzin w kącie w takiej dziwnej pozycji... Trochę poruszy jedną nogą i tyle... czemu nie je? nie dawałem jej nic od 2 dni... Tutaj zdjęcie jak siedzi w kącie
-
To jest normalna pozycja. Przeczytaj FAQ.
-
Daj sobie na wstrzymanie, bo taką opiekunczością wykonczysz siebie i pająka. Pajak to nie chomik czy myszka ktora bedzie latac w kolko przez caly czas.
-
poprostu nie jest głodny ;] daj mu narazie spokuj jeszcze sie nie przezwyczaił do nowego otoczenia
-
Jeszcze spróbuje w nocy... może jednak się skusi... mam taką nadzieje...
-
Nie chce teraz - daj jej za dwa dni. Nie będzie chciała za dwa dni - daj jej za tydzień.
-
Dodam że w nocy miała więcej ochoty. Z tego co widziałem to raz go zaatakowała, ale jej uciekł... :/ A dziś rano znalazłem nogę świerszcza...
Uprawnienia umieszczania postów