Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: B. Boemei. co z Nią?

Atrax Robustus
    Guest

Re: B. Boemei. co z Nią?

Jak ktos lubi ruchliwe zwierzatka, to najlepiej niech zdecyduje sie na gryzonia, albo cos z tym stylu. Ja mam Poecilotherie, Brachypelmy i zaden z nich nie wykazuje specjalnej aktywnosci .
    Sa to zwierzeta prowadzace raczej oszczedny tryb zycia.
    No bo po co im duza aktywnosc?

Awikularia
    Guest

Moja B. boehmei, samiec (przed ostatnia wylinka) jest az za ruchliwy.... Ciagle usiluje wydlubac gume zabezpieczajaca terrarium, albo odsuwa szybke...

TylerPL
    Guest

dodałem zdjęcia mojej samiczki. są w dziale Zdjęcia pod nazwą B. Boehmei L9-10 jak by kto nie zauwarzył... zachęcam...

TylerPL
    Guest

Dałem jej świerszcza ale nie chce jeść. On przeszedł pod nią a ona nic... teraz nic się nie dzieje. Świerszcz siedzi na poidełki a ona od kilku godzin w kącie w takiej dziwnej pozycji... Trochę poruszy jedną nogą i tyle... czemu nie je? nie dawałem jej nic od 2 dni... Tutaj zdjęcie jak siedzi w kącie

Mefisto
    Guest

To jest normalna pozycja. Przeczytaj FAQ.

Neo2
    Guest

Daj sobie na wstrzymanie, bo taką opiekunczością wykonczysz siebie i pająka. Pajak to nie chomik czy myszka ktora bedzie latac w kolko przez caly czas.

Grażynka
    Guest

poprostu nie jest głodny ;] daj mu narazie spokuj jeszcze sie nie przezwyczaił do nowego otoczenia

TylerPL
    Guest

Jeszcze spróbuje w nocy... może jednak się skusi... mam taką nadzieje...

Mefisto
    Guest

Nie chce teraz - daj jej za dwa dni. Nie będzie chciała za dwa dni - daj jej za tydzień.

TylerPL
    Guest

Dodam że w nocy miała więcej ochoty. Z tego co widziałem to raz go zaatakowała, ale jej uciekł... :/ A dziś rano znalazłem nogę świerszcza...

Uprawnienia umieszczania postów