-
wyjezdzam an 2 tyg- czy moga miec glodowke przymusowa?
Witam,rzadko tu bywam i wybaczcie,ze moge pytac o rzeczy dla innych absurdalane.Mam kedzierzawca ok l8-9,swoj ostatni posilek zjadl kilka dni temu ,dzisiaj mial dostac ostatniego z paczki swierszcza,ale swierszcz przy probie wyjecia uciekl mi i zaginal.Dzisiaj wyjezdzam na dwa tygodnie i nie ma sensu kupowac nowej paczki swierszczy,bo nie bedzie mial sie nimi kto zajac,w zwiazku z tym czy ten pajak moze przezyc w sumie 3 tygonie bez zarelka,bez wiekszych uszczerbkow na zdrowiu? Rodzice beda mu nawilzac podloze itp,ale jak znam zycie w kwestii opieki nad swierszczami i karmienia go nimi to bylaby katastrofa.Pozdrawiam
-
Re: wyjezdzam an 2 tyg- czy moga miec glodowke przymusowa?
Spokojnie wytrzyma)
-
ufff,dzieki,poprostu chcialm sie upewnic,czy nierozmyslnie nie zrobie mu krzywdy.Pozdrawiam
-
pająk wytrzyma nawet 2 miesiące
-
Moje pająki ostatnio nie jadły miesiąc (z powodu wyjazdu). Nic im się nie stało i mają się dobrze. Większym problemem jest wilgotność ale rodzice się tym zajęli.
-
W ostateczności możesz mu dać noworodka mysiego.
-
moje sa juz ponad 2 tygodnie na glodowce bo sie nie moge zebrac do zoologa.. i maja sie calkiem dobrze..
-
Nie musisz go nawet jakos obficie przed tym karmic, ale moze sie przydac.
-
hahahaha to tylko ja mam taką wypasioną mamuśke??? jak pojechalem do niemiec do roboty to przez ponad 2 miechy karmila podlewala i wogole... hodowlą świerszczy tez się opiekowala jak przyjechalem to zgarnolem 11 wylinek
-
z drugiej strony mozesz przed wyjazdem - albo twoi rodzice - zlapac muche, ose, konika polnego, cokolwiek co teraz mozna na dworzu zlapac i po prostu wrzucic :-)
Uprawnienia umieszczania postów