Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Gdzie dawać wylinki :D

Borello
    Guest

Re: Gdzie dawać wylinki :D

polecam ladnie "uksztaltowane" wylinki tasma dwustronna do sciany przykleic ja tak mam i efekt jest naprawde wypasiony aaa i na gosciach robi ogromne wrazenie

Awikularia
    Guest

Pac, ok. Przywioze jak zwykle pudelko roznych wylinek w roznych rozmiarach. Podejdz do mnie i sobie wybierzesz.

FaUnA_BoX
    Guest

hmmm Borello a jeśli ktoś będzie chciał dotknąć i niechcący odpadnie noga wylince ??

pac
    Guest

dzieki tylko zeby nie zabraklo dla mnie

x ray
    Guest

hm....a ja zaniose synowi do szkoły jako materiał edukacyjny ..nazbierałem ich troche do pudełeczek ..i niech maja dzieciaki czym straszyc dziewczyny na przerwach...... oczywiscie zart ;p

Borello
    Guest

hheehe to w pysk i wiecej nie dotknie:P hehe a tak na powaznie to jakos do tej pory nikt sie nie odwazyl dotknac

SPeCTeR
    Guest

Coz, ja jestem bardziej praktyczny :> Wylinki takie L4~L9 zostawiam w jakis owocach w supermarkecie, np. bananach czy pomaranczach i pozniej obserwuje reakcje ludzi i mam z tego kupe radochy

Neo2
    Guest

oo spróbuje chyba :]

chrzanu
    Guest

Dobre dobre, ja jutro ide do jakiegoś hipermarketu i wkłądam to jakiś owoców L11 VAGANS'a, ale będzie ubaw... no niezłe :]
    A co do wylinek to ja ładnie wkładam do ramek jak ładnie rozłoże, lub trzymam w szafie fajnie to wygląda, cała pułka obklejona w pająkach :]

iskra
    Guest

Masz u mnie oltarzyk. I codzienna wymiane gromniczek Za pomysl. A sesesesesese :>>>>>>

Uprawnienia umieszczania postów