-
-
Re: Gdzie dawać wylinki :D
Pac, ok. Przywioze jak zwykle pudelko roznych wylinek w roznych rozmiarach. Podejdz do mnie i sobie wybierzesz.
-
hmmm Borello a jeśli ktoś będzie chciał dotknąć i niechcący odpadnie noga wylince ??
-
dzieki tylko zeby nie zabraklo dla mnie
-
hm....a ja zaniose synowi do szkoły jako materiał edukacyjny ..nazbierałem ich troche do pudełeczek ..i niech maja dzieciaki czym straszyc dziewczyny na przerwach...... oczywiscie zart ;p
-
hheehe to w pysk i wiecej nie dotknie:P hehe a tak na powaznie to jakos do tej pory nikt sie nie odwazyl dotknac
-
Coz, ja jestem bardziej praktyczny :> Wylinki takie L4~L9 zostawiam w jakis owocach w supermarkecie, np. bananach czy pomaranczach i pozniej obserwuje reakcje ludzi i mam z tego kupe radochy
-
-
Dobre dobre, ja jutro ide do jakiegoś hipermarketu i wkłądam to jakiś owoców L11 VAGANS'a, ale będzie ubaw... no niezłe :]
A co do wylinek to ja ładnie wkładam do ramek jak ładnie rozłoże, lub trzymam w szafie fajnie to wygląda, cała pułka obklejona w pająkach :]
-
Masz u mnie oltarzyk. I codzienna wymiane gromniczek Za pomysl. A sesesesesese :>>>>>>
Uprawnienia umieszczania postów