-
Gdzie dawać wylinki :D
witam używam tego patentu już długo i teraz podziele się nim z wami : tak więc bierzesz pudełko na płyte ale to takie grube a nie cienkie wyciągasz z niego wszystko i już bardzo ładnie to wygląda...
-
Re: Gdzie dawać wylinki :D
Sproboj wsadzic do takiego pudełka wylinke dorosłego pająka-życze szczęścia
-
hmm no w sumie dorosłego to nie ale tak do 9-10 wylinki można trzymać a późnie wymyśle coś innego ...
-
jeszcze inna sprawa.. po co trzymac wylinki??
-
Ja jeśli mi sie uda i wylinka nie zostaje zdegradowana(mowie o duzych pajakach) to oprawiam w ramki
-
hmmm jak to poco trzymać wylinki?? super to wygląda jak dobrze sie ją ułoży i wogóle...
-
No i w razie zgonu spidera, zawsze na pocieszenie zostaje wylinka... Co prawda malo ruchliwa, ale za to jaka ekonomiczna. Nie trzeba karmic, oporzadzac a jak ladnie wyglada ;>
-
fajna sprawa....ja trzymam w pudełeczkach na bizuterie,sa roznej wielkosci,przezroczyste i plastikowe,moga byc i wielgasne,..........a do tego żona bedzie wdzięczna do końca zycia,za prezent w postaci poprzedniej zawartości......ihihihihihihi!!!!
-
Ja trzymam wylinki. Rozdaje je potem chetnym na gieldzie lub po znajomych i rodzinie... Taka wylinka doroslych samic robi wrazenie
-
to zamawiam jakas jedna duza na swietochlowice awi ok?
Uprawnienia umieszczania postów