Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Chce kupić pająka

daf
    Guest

Re: Chce kupić pająka

Kup sobie Theraposa blondi. Rośnie bardzo wielka i bardzo szybko. A co do agresywności Ceratogyrusów i crawshayiuw to bym się zastanawiał. Moje chromy są bardziej wredne niż darlingi. A crawshayia muszę dość długo wkurzać żeby zaatakował ołówek. Zapomnieliście jeszcze o Poelicotheriach.

Neo2
    Guest

Peocilotherie są z reguły spokojne, Ceratogyrusy jakie mialem były porównywane do murinusow z tym że one bardziej strachliwe są a murinki odwazne. A pozatym z moich obserwacji wynika że darlingi jest łagodniejszy od pozostałych gatunkow(ale najładniejszy). Co do crawshayia obys nie musiał sie przekonywac o jego agresywności, bo narazie to jeszcze masz maluszka, ale pogadamy za 2-3lata.

TylerPL
    Guest

Ja zamierzam jako mojego pierwszego pająka kupić Boehmei. Co o tym myślicie? Podobno też jest dość spokojny, ale czy jest w miare łatwy w chodowli?

Neo2
    Guest

jast bardzo łatwy w hodowli, tak jak kazda brachypelma. Moim zdaniem dobry wybor.

daf
    Guest

Wsumie to on ma 3,5 cm ciałka. Niech no tylko się okaże że to samica...

Neo2
    Guest

crawshayi to najładniejszy ptasznik według mnie ale nikt niema do sprzedania takiego powyzej 2-3wyl. a te małe mnie dobijały i teraz to tylko podrostki tego gatunku chce kupic.

Awikularia
    Guest

Ale dajecie rady.... A ten, co pyta o nawredniejsze tez jest niezly... Czlowieku, musisz sie w ten sposob dowartosciowac, przez kupno agresywnego pajaka? Zastanow sie, chcesz miec zwierze czy chcesz byc tzw. Maczo. Jak ten drugi przypadek, to idz do psychologa szkolnego... :/

Darujcie ostre slowa, ale nie cierpie ludzi kupujacych sobie jakiekolwiek zwierze dla szpanu...

KoMar_83
    Guest

racja w 100%... jak chce pająka dla szpanu, to niech sobie kupi maskotke na odpuście

Uprawnienia umieszczania postów