-
Re: Chce kupić pająka
Kup sobie Theraposa blondi. Rośnie bardzo wielka i bardzo szybko. A co do agresywności Ceratogyrusów i crawshayiuw to bym się zastanawiał. Moje chromy są bardziej wredne niż darlingi. A crawshayia muszę dość długo wkurzać żeby zaatakował ołówek. Zapomnieliście jeszcze o Poelicotheriach.
-
Peocilotherie są z reguły spokojne, Ceratogyrusy jakie mialem były porównywane do murinusow z tym że one bardziej strachliwe są a murinki odwazne. A pozatym z moich obserwacji wynika że darlingi jest łagodniejszy od pozostałych gatunkow(ale najładniejszy). Co do crawshayia obys nie musiał sie przekonywac o jego agresywności, bo narazie to jeszcze masz maluszka, ale pogadamy za 2-3lata.
-
Ja zamierzam jako mojego pierwszego pająka kupić Boehmei. Co o tym myślicie? Podobno też jest dość spokojny, ale czy jest w miare łatwy w chodowli?
-
jast bardzo łatwy w hodowli, tak jak kazda brachypelma. Moim zdaniem dobry wybor.
-
Wsumie to on ma 3,5 cm ciałka. Niech no tylko się okaże że to samica...
-
crawshayi to najładniejszy ptasznik według mnie ale nikt niema do sprzedania takiego powyzej 2-3wyl. a te małe mnie dobijały i teraz to tylko podrostki tego gatunku chce kupic.
-
Ale dajecie rady.... A ten, co pyta o nawredniejsze tez jest niezly... Czlowieku, musisz sie w ten sposob dowartosciowac, przez kupno agresywnego pajaka? Zastanow sie, chcesz miec zwierze czy chcesz byc tzw. Maczo. Jak ten drugi przypadek, to idz do psychologa szkolnego... :/
Darujcie ostre slowa, ale nie cierpie ludzi kupujacych sobie jakiekolwiek zwierze dla szpanu...
-
racja w 100%... jak chce pająka dla szpanu, to niech sobie kupi maskotke na odpuście
Uprawnienia umieszczania postów