Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Chce kupić pająka

KoMar_83
    Guest

Re: Chce kupić pająka

Pterinochilus Murinus (Usambara) - ale jak na początkującego, to nie polecam, zbyt agresywny i ma silny jad, szkodzący człowiekowi...

Neo2
    Guest

ja stawiam na Pterinochilusy i Stromatopemy, choć jeszcze Ceratogyrusy, crawshayi, Chilobrachysy, maculata oj duzo tego wrednygo jest ale ja je najbardziej lubie

KoMar_83
    Guest

w innym poście jeden z hodowców zastanawia sie nad spokojnym snem, gdy ma murinusa na wolności, a ściślej w głośniku... zastanów sie, czy chcesz sie kłaść spać z dreszczykiem emocji...

lukasz_dyn
    Guest

Wogóle to tak jak pisali poprzednicy na reke pajaków sie nie bierze. ale jesli juz mówimy które mozna to patrzac na moja L2 chromatopelme nie wydaje mi sie zeby byla odpowiednia do brania na reke, bo ostatnio zatakowala mi pesete ;/
    A co do porady Huntera555 ....to moze jej nie czytaj ;/

Shynshyl
    Guest

aha no to fajnie, ze mi pomogliscie:P kupie sobie kędziorka, wyhoduje z niego duuuuzego ptasznika!! a za jakis czas jak dam rade to kupie jeszcze jednego, ale to sie zastanowie:P jak sprostam wymaganią kędziora bo przeciez musi mu byc u mnie dobrze:P
    aha mam jeszcze pytanko, czy nic mu sie nie stanie jak wsadze pojemniczek z nim do terrarium kameleona ?? czy nie dostanie zawału? hehe

hunter555
    Guest

no co jak ktos jest ostrozny to co szkodzi miec taki gatunek ja mam jeszcze jakos zyje

pac
    Guest

zacznijmy od tego ze moglbys sobie poczytac opisy gatunkow a nie zadawac glupich pytan.. a pajakow sie nie bierze na rece..

maka
    Guest

Kędzior to najlepszy wybor,albo smithi,emilia......ale tak jak pisali Ci wczesniej,zadnego z nich nie bierze sie na reke......mozna tylko po co?
    lepiej uwazac,bo to zwierze nie przywiazuje sie do czlowieka....heheheheeheh

Shynshyl
    Guest

Czytałem opisy, ale nie znalazłem satysfakcjonujących mnie informacji, więc pytam się doświadczonych ludzi w hodowlii pająków, niektórzy lubią łagodne pająki inni lubią agresory a niektórzy nie lubią pomagać tylko gadaja, gadaja, gadaja, gadaja.....
    Pozdro dla hodowców z Bielska-Białej !
    Dzięki za informacje:P dziękuje tez ze uswiadomiliscie mi ze nie powinno sie brac pajak na ręce.

pac
    Guest

czy informacja ze kedzior jest dosc lagodny przeczytana w opisie gatunku Cie nie satysfakcjonuje? a jak tutaj ktos to samo napisze to Cie zadowala?

pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów