-
Chce kupić pająka
Hej !
Mam prośbe czy moglibyscie mi powiedzieć jakiego moge sobie kupic pajaka??
Chodzi mi o to żeby nie był jakims killerem:P zebym mogl wziać go na rece. Aha i żeby w miare szybko rosnął. Z góry dziekuje !
moje GG to1307469 prosze o kontakt
-
Re: Chce kupić pająka
weź ktoregoś z brachypelm, są łatwe w hodowli i ciekawie ubarwione... a co do szybkości wzrostu, to żaden pająk w ciągu miesiąca nie zrobi sie wielki, z tym trzeba poczekać i być cierpliwym...
-
Smithi
Brachypelm albopilosum
lub chromatopelme
ale na reke brac odradzam te spelniaja te warunki,ale odradzam brac na reke bo jak Ci spadnie to mozesz miec po pajaku;P
-
qurcze troche tam namieszalem
-
nie namieszałeś tylko dobrze piszesz... pająka hoduje się nie po to, żeby brać go na ręce... chyba że jest potrzeba sprawdzenia stanu jego zdrowia...
-
chodzilo mi ze sie powtorzylem
-
kup sobie brachypelma albopilosum jest polecany dla początkujacych ,mozna brac na reke ale : (moze spasc na ziemie zabijajac sie ,moze wbic swoje zeby jadowe w twoją dłoń ) wiec odradzam branie go na reke choc jest łagodny ale czasem może zaatakowac (wkońcu dzikie zwierze ) ;-) niejestem osobiscie zwolennikiem brania ptasznikow na rece ,Pozdrawiam
-
Pterinochilus Murinus albo Haplopelma (melopoeus) albostriatus
-
wspaniały wybór jak dla początkującego :|
-
wow dzieki za taką szybką odpowiedz:P a jaki jest najwredniejszy ptasznik dostepny(legalnie) w polsce:P??
Uprawnienia umieszczania postów