Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Murinus lubi muze

KoMar_83
    Guest

Re: Murinus lubi muze

o przepraszam... dzwoniłem przed chwilą do Wojtka Cejrowskiego i powiedział, że jak był zaproszony na grilla do znajomych indian w Amazonii, to wziął ze sobą kilka Herculesów, które zanim trafiły na ruszt, zdążyły uciec...

Diabolo
    Guest

dobra robi sie maly offtopic... z murinusa w glosniku zeszliscie na Herculesy w Amazoni ;]

Neo2
    Guest

Wracając do tematu ja bym rozbroił ten głośnik i go wyjął.

KoMar_83
    Guest

mówi że sie nie da rozbroić głośnika... weź siekierkę... tylko uważaj na Murinusa...

Neo2
    Guest

a czy ja mowie ze trzeba go rozbrajac nie psujac? Jak sie nieda rozkrecic to trzeba rozwalic

Arnie
    Guest

musi sie dac jakos go rozlozyc przeciez ktos go kiedys poskladal do kupy nie??

Nazar
    Guest

NO wlasnie tak go poskladal philips ze sie go nie da rozlozyc:/ coz zapale swiatylo czerwone przy wylocie, murinusy lubia cieplo. Bede czekal. Juz dzisiaj go basami potraktowalem w srodku, ale nie wylazl

KoMar_83
    Guest

spróbuj go wywabić takim sposobem jak indianie z Amazonii.... zacznij go wabić jakąś cienką rurką, lub czymś w tym rodzaju i powoli wyciągaj, żeby poszedł za "niby" ofiarą... może wtedy go złapiesz...

Hajdi
    Guest

nie sadze zeby to bylo latwe tak zylka go wywabic.
    on go raczej nie widzi i raczej go przestraszy niz wywabi.
    przyklej jakies pudelko z wilgotnym torfem tak zeby od razu wychodzac z glosnika znalazl sie w tym pojemniku.i za kilka godz na pewno go w nim zastaniesz

Yeter
    Guest

Puść mu jakies disco polo, albo inne cudo i sam wyjdzie blagajac na kolanach o powrot do terra

Uprawnienia umieszczania postów