-
Murinus lubi muze
Kurde. Wczoraj spierniczyl mi murinus po 7, 8 wylince. Wlazl do glosnika. Nie da sie go rozkrecic. Prosze o rady jak go wywabic dodam ze sie juz zadomowil . Przez dziure widac piekna pajeczynke.
-
Re: Murinus lubi muze
Jezeli faktycznie nie da sie go rozkrecic to moze wsadz ten glosnik do terrarium, o ile sie tam zmiesci :P Wtedy gdy tylko pajak wyjdzie wyjmij glosnik...
A jak nie da rady w ten sposob to moze sproboj go zwabic swierszczeml.... Albo poczekaj az sam wyjdzie :P
-
spróbuj wziąść na pęsetę świerszcza i wywabić go... albo weź siekierkę i rozmontuj głośnik :P
-
na tvp2 w niedziele w tym programie o niebezpiecznych bezkregowcach kolo pokazywal jak indianie wywabiaja T.Blondi (chyba) z dziury, potem go upiekli i zjedli gostek to robil tak wsadzil do dziury jakas nitke taka czy inne wlukno ptem poruszal i obracal tym wyciagajac pomalu i pajak wyszedl za tym
-
widziałem to... koleś jakimś kawałkiem żyłki albo źdźbłem trawy wywabił pająka... chyba to była L. parahybana albo Hysterocrates Hercules z tego co pamiętam...
-
-
a jak dla mnie to był Hysterocrates Hercules... ale mniejsza o to ważne że go nadziali na patyka, nad ognisko i zjedli.
... jesteś tym co jesz ...
-
i gadał ze mięsko jest słodkie
-
tylko trzeba piec bardzo ostrożnie i delikatnie... najlepiej smakuje średnio wypieczony... :]
-
Tak, tak, znawcy ptaszników... Hysterocrates hercules w Amazonii :/:/:/
Uprawnienia umieszczania postów