-
TORF DLA KEDZIORA
Witam, jestem poczatkujacym terrarysta i mam pytanie... jaki jest najlepszy torf dla kedziorow jakie PH i jak sie nazywa (chodzi mi o torf ktory dostane w ogrodniczym bo do tych specjalnych terraryjnych nie mam dostepu niestety ) POZDRAWIAM!!!
-
Re: TORF DLA KEDZIORA
http://www.terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php
..jak przeczytasz zawartośc FAQ toc wszystkiego sie dowiesz ..miłej lektury
-
-
Wlasnie nie mam dostepu do wlukna kokosowego a w faqu nie pisze dokladnie jaki torf czy kwasny czy odkwaszony i jakie ph... POZDRO
-
zamów przez internet...ALLEGRO lub www.ptasznik.pl
-
wierze na słowo, że nie ma... użyj torfu kwaśnego, dostępnego w każdej kwiaciarni... a do włókna kokosowego masz dostęp... widziałem oferty na allegro i internetowych sklepach zoologicznych...
-
DZIEKI KOMAR O TO WLASNIE MI CHODZILO wiem ze jest wlukno kokosowe na allegro ale sa za duze paczki... a moj kedziorek zbliza sie do 3 wylinki dopiero POZDRO I THX WSZYSTKIM!!!
-
zamow sobie w biofilu po chyba 6 zeta za kostke.. wprawdzie doliczysz sobie za przesylke jeszcze wiec moze zamow sobie wiecej rzeczy i wtedy Ci sie oplaci
-
Moim zdaniem torf kwaśny używam i mojej pupilce sie chyba podoba (moja to B.vagans)
-
Jak zamowisz sobie jedna sprasowana kostke wlokna, to przeciez nie musisz zuzywac calej od razu. Mozesz sobie odlupywac po kawaleczku. Starczy na dlugo, a moze sobie sprawisz kolejnego pajaka i bedzie jak znalazl.
Uprawnienia umieszczania postów