-
Re: dylemat :)
Dla mnie najciekwasza to Avicularia pulchra, niestety nie do dostania :P
Ja trzymam Avicularie w pojemniczkach podobnych do takich na mocz (ale nie na mocz, tylko troche innych), jak maja okolo 1,5 - 2 cm ciala dostaka wieksze pudeleczko, a jak maja 3-4 cm ciala to ida do terrarium. Wkleilabym zdjecie, ale nie dzialaja zalaczniki.
-
-
-
Tak w takich. Nie sa przypadkiem ode mnie?
Moze cos wylezie z kokonu A. versicolor (jak samica bedzie miala kokon). Na razie ladnie kopulowala z samcem (nie jest to moje rozmnozenie, ja dostarczylam samca za czesc kokonu). Ale pewnie wtedy to kazdy bedzie mial
-
no wlasnie od ciebie sa;] jeszcze nawet sie trzymaja:P
-
to ja sobie jak bym mogl to zamawiam 2 ) versi ,dzieks.
hehe
-
Mam jeszcze jedno pytanie bo jednak chyba zostawie cale terra dla cambridza i pytanie do posiadaczy doroslakow czy w takiej przestrzeni dalby rade lapac ofiare w locie ? takie cos bylo by piekna sprawa.
Pozdrawiam.
-
Dalby. Czemu nie? Jak wrzusam swoim samicom swierszcze to lapia w locie. Czasami nie czekaja, tylko same sobie zdejmuja jedzenie z pensety...
-
Ale jemu chyba chodzi o lot ślizgowy czy tak?? Z tego co wiem tylko samce majataką zdolność i wątpie żeby polowały przy jej użyciu.... No chyba że masz na myśli polowanie w biegu, czy łapanie spadającego świerszcza.
-
no dokladnie AGAM lot slizgowy wiem ze samce (ale lot slizgowy to kilka metrow) a mi chodzi o niedlugi skok na np. lecaca cme
Uprawnienia umieszczania postów