Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: PARANOJA

Death
    Guest

Re: PARANOJA

O co Ci chodzi? Po pierwsze nie ja rozpoczełam ten temat, a po drugie ta sprawa moim zdanie dotyczy terrarystyki, bo taki "nalotów" może być teraz dużo, a poza tym napisałam to by ludzie się zastanowili zanim znów napiszą "Pająki są obrzydliwe".
    Ech, jednak wolę nie "myśleć po ludzku" niż zrzędzić jak stary pierdziel... Bez urazy...

Death
    Guest

Ok, ja ma dwa psy, z czego jeden mi właśnie postawił koło łóżka ok. 20 centymetrową cegiełkę, ale nie jestem przeciwna...no ale na Boga, którego zachowania są bardziej obrzydliwe...

rastafaq
    Guest

Kazdy wie którego zachowania sa bardziej obrzydliwe i trzyma to dla siebie, bo takich podpunktów jak piszesz można wypisać 1000 a najlepiej to zrobią dzieci w przedszkolu, a pomyśl komu tłumaczysz , że pajaki nie są obrzydliwe ??

a) Mamie i Tacie.
    b) Sąsiadce z działki
    c) niewidomemu
    d) terrarystom

Hmmm....D ??

Tak, Bingo wygrałaś nimfe B albopilosum na pocieszenie, ale musze Cię zmartwić......oni już to wiedzieli

To by było na tyle, myśle , że rozumiesz co chciałem Ci przekazać.

RMXUS
    Guest

normalnie temat o czym innym a final tego wyszedl calkiem inny takze nie kumam ludzi dokladnie jak gluchy telefon co innego jest na poczatku co inne na koncu wynika APLAUZZZZ..........!!!!!!!!!!!

rastafaq
    Guest

OFFTOPIC RULLEZ DD

TRiP
    Guest

A u mnie jest już cała afera ''Pajaki OUT" sąsiadka sie wkurwia chce iść na policje ehhh gdzie można załtwić na kędziora cites bo chyba na geniculate nie potrzeba ??

Neo2
    Guest

U mnie sąsiad też chciał isc na policje ale mu wytłumaczyłem i teraz sie nie rzuca.

ironkapela
    Guest

Nie musisz miec Cites na kedzierzawego poniewaz hodowanie nie jest karalne. Przeczytaj moj pierwszy post w tym temacie. Pozdro

Awikularia
    Guest

CITESU w zaden sposob nie zalatwisz, chocbys sie skichal na fioletowo, zeby pozostac w dziecinnych gadkach .

b.s
    Guest

moze strajk ??

Uprawnienia umieszczania postów