-
Re: PARANOJA
ad.TRiP : kogo to obchodzi ze ty sie nieboisz bo masz w rodzinie 3 prawników ,co to ma być czym ty sie chwalisz .ADMINISTRATOROM polecałbym zakończenie tego typu postów ,po co ktos ma czytac takie rzeczy,to nie ma sensu ,każdy wie swoje jak ktos bedzie chcial chodowac brachypelmy to bedzie chodowal i tyle ,a jak ktos nienawidzi policji to ich bedzie nienawidzil i po co to pisac na forum ,dajcie se juz spokój z tym .Pozdrawiam
-
Wiecie co, a najbardziej mnie wkurza jak ktoś pisze "pająki są fuj, obrzydliwe..itd"... Z to ich pupilki chodz i załatwiają się na chodnikach, a potem ktoś elegancko w to się wpieprza butem, koty robią sobie z piaskownic kuwety, a potem dzieciaki bawią się w kocim gównie...Pająki są obrzydliwe? Ja bym się kłóciła... A wy?
-
...........nie pytaj przecież wiesz
-
Tak dla porównania jeszcze jeśli chodzi o obrzydliwość...
1. Pająk nie zgrzyga Ci się na nowy dywan, a potem tego nie zeżre..
2. Pająk nie wyleje Ci się w przedpokoju, a Ty potem wdepniesz w to suchutką skarpetką...
3. Pająk nie postawi Ci klocka pod biurkiem...
4. Pająk nie siądzie obok Ciebie na kanapie i nie zacznie wylizywać sobie...echm
5. Pająk nie podleci to pierwszego lepszego pająka i nie zacznie mu zada wąchać...
6. Pająk nie zacznie się drapać i nie zostawi na Twoim łóżku pcheł...
7. Pająk nie wytarza się się w padlinie albo łajnie, a potem wskoczy do świerzutkiej pościeli...
8. Pająk nie będzie posówał Ci poduszki/nogi...
9. Pająk nie pójdzie na dwór i nie będzie wpieprzał jakiejś śmierdzącej kości...
10. Pająk nie wlezie na stół i nie zeżre Ci obiadu, zostawiając resztki na białym obrusie...
Pozdrawiam!
-
Boże ,wasze wypowiedzi są szokujące po ile wy macie lat ? ja tez jestem za paj.akami ,no ale to co wy wypisujecie to jest przesada .Pająk to pajak tamto ,ludzie !!!!
-
hahaha dobre ...moge cos dodac
11. pajak po zjdzeniu posilku nie chodzi przez godzine i nie beka kasza po mieskzaniu
12.nie dotknie cie swoimi genitaliami pozostawiajac na twoim ubraniu "czegos"
13.pajakowi po zjedzeniu trawy na drugi dzien nie wisi kawalek zielska z tylka ktorego nie moze wydalic
nie mam nic do psow , sam mam jednego ale nie rozumiem obrzydzenia do pajakow
-
Niewiem jak inni, ja mam 18 :P I wiem, że mam odpały jak przedszkolak, ale ani trochę mi to nie przeszkadza...Po co się starzeć... :P
-
Death : wiesz ja tez mam 18 lat , tez mi czasem odwala ,nawet często , ale to co sie dzieje tu to jest przesada .Wiecej nie odpisuje na tego typu posty (ostatni raz) .pozdrawiam wszystkich w miare myślących po ludzku ,to ma byc forum dla hodowców pajaków ,ktos chce sie dowiedzeic cos o swym pupilu ,jak chodować itp.itd. a nie chce widziec postów typu ająk nie pies czy kot (bo to jest bez sensu ),chyba ze sie myle ,to bardzo przepraszam ,zazalenia prosze kierowac na gg ,kazdy urazony bedzie przepraszany osobiscie .To tyle ;-)
-
Death : wiesz ja tez mam 18 lat , tez mi czasem odwala ,nawet często , ale to co sie dzieje tu to jest przesada .Wiecej nie odpisuje na tego typu posty (ostatni raz) .pozdrawiam wszystkich w miare myślących po ludzku ,to ma byc forum dla hodowców pajaków ,ktos chce sie dowiedzeic cos o swym pupilu ,jak hodować itp.itd. a nie chce widziec postów typu ająk nie pies czy kot (bo to jest bez sensu ),chyba ze sie myle ,to bardzo przepraszam ,zazalenia prosze kierowac na gg ,kazdy urazony bedzie przepraszany osobiscie .To tyle ;-)
-
EHEHHEEH a ja mam małego smitka który rośnie na potęge i nie mam na niego papierów i go lubie dalej i nikomu nie oddam. A co do kotów i pająków to mam swoje zdanie bo mam i kota i pająka 2 akwaria i szczura i wszystkie są kochane :] POZDRAWIAM
Uprawnienia umieszczania postów