Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Po ktorej wyl. mozna podawc cale robaki??

fiszka
    Guest

Po ktorej wyl. mozna podawc cale robaki??

Czesc mam pytanie po ktorej wyl. mozna podac mojemu kedziorkowi zywe cale biale robaki z wedkarskiego?? Moj jest po 3 wyl.

klosu
    Guest

Re: Po ktorej wyl. mozna podawc cale robaki??

juz chyba teraz mozesz mu dac calą (mój smithi po 2 wyl zjadl całą pinke )

lukasz_dyn
    Guest

Ja podwalem czasem przy L3 a przy L4 zawsze

Tomek_Nie
    Guest

w sumie mozesz sprobowac podac ,ale uwazaj jesli dajesz zywe maczniki ,pewnemu hodowcy macznik (larwy macznikow sa chyba agresywniejsze niz pinek ) zabil mala laisodorke L2 ,.Ale mysle ze zywe wrzucaj jak przejdzie jeszcze jedna wylinke na wszelki wypadek ;-).Pozdrawiam

Neo2
    Guest

Pinki nie są w stanie nic zrobic pająkowi, możesz śmiało podac jemu teraz całą pinke ale szybko wyjmij jak nie zje bo sie zakopie i jej nie znajdziesz.

Dark Raptor
    Guest

Moje L2 B. albopilosum bez problemu obrabiały larwy mącznika (l1 i l2). Można też podawać larwy Alphitobius sp. (mniejsza wersja mącznika). Nigdy nie miałem problemu z niebezpiecznie agresywnym zachowaniem larwy. Co innego drewnojady, ale to zupełnie inna historia.

maka
    Guest

mozesz juz podawac calego robaczka,czyli pinke,moje L1 kedziorki daja sobie z nimi rade w zupelnosci i nie zostawia nawet "kosteczki"....ihihihihihhi
    a jesli chodzi o L3 smithi to radzi sobie juz z bialymi robakami,nieco wiekszymi od pinki....wiec mozna podac,chyba ze zauwazysz,ze nie radzi sobie,ale to chyba niemozliwe

Arnie
    Guest

ja kedziorkowi L1 dawalem pinki kotre wyjmowalem cyrklep z pudelka i zjadal dodam ze jadl bardzo dlugo czasem nawet caly dzien

BOOBO
    Guest

Chyba już możesz, a po 4 wyl. zje napewno.

Uprawnienia umieszczania postów