Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: UCIECZKA

marianex
    Guest

UCIECZKA

SPIEPSZYŁ MI PALTUS L6 PRZESZUKAŁEM WSZYSTKO W CAŁYM DOMU WSZYSTKIE MIEJSCA I GO NIE MA A Z DOMU NA BANK NIE WYSZEDŁ CO MAM ROBIC POCZEKAĆ ASZ SAM MI SIE NAWINIE??

Neo2
    Guest

Re: UCIECZKA

ino nic ci nie pozostaje brachu w nocy nie spij tlyko szukaj, a w dzionek odsypiaj noce. HEJ!

marianex
    Guest

LEPIEJ JEST W NOCY SZUKAC??

RMXUS
    Guest

wiesz mi zwial E.murinus 3 czy 4 dni go nie bylo i matka znalazla w dzien na biurku a tez przeszukalem ciemne miejsca i wszystko to tylko szczescie tu jest potrzebne

Atrax Robustus
    Guest

Szukaj go w ciemnych, wilgotnych miejscach.. a nuz sie znajdzie.

Ale tak na serio, to ci powiem, ze musisz mistrzu liczyc co najwyzej na farta

Neo2
    Guest

no lepiej w nocy bo to nocne zwierzaki :]

Mysza1983
    Guest

Ja mam standardowe mjejsce pod fotelem tam np. gniazdko zobie zrobił P. murinus i znalazł się po M.I.A. Najlepsze jesz to że dopiero po 4 dniach zauważyłem że go nie mia i rozpoczełem poszukiwania :-).

Juraviel
    Guest

przy jakiś rogach bądź szparach gdzię masz szafy czy coś w ten deseń,postaw pudełka z wilgotnym torfem, pająk będzie musiał,teoretycznie ,kiedyś wyjść ,zeby iść do wilgotnego,bo inaczej wyschną, ale wiesz jak wyżej piszą,to że uda ci się go złapać wogóle,to tylko kwestia farta, życze powodzenial.

kak
    Guest

hehe to co powiecie na to. znajomemu zwial kedizor L2 i znalazl go.. w spodenkach

iskra
    Guest

... ze to kedziorzyca byla ;>>>>

Uprawnienia umieszczania postów