-
UCIECZKA
SPIEPSZYŁ MI PALTUS L6 PRZESZUKAŁEM WSZYSTKO W CAŁYM DOMU WSZYSTKIE MIEJSCA I GO NIE MA A Z DOMU NA BANK NIE WYSZEDŁ CO MAM ROBIC POCZEKAĆ ASZ SAM MI SIE NAWINIE??
-
Re: UCIECZKA
ino nic ci nie pozostaje brachu w nocy nie spij tlyko szukaj, a w dzionek odsypiaj noce. HEJ!
-
LEPIEJ JEST W NOCY SZUKAC??
-
wiesz mi zwial E.murinus 3 czy 4 dni go nie bylo i matka znalazla w dzien na biurku a tez przeszukalem ciemne miejsca i wszystko to tylko szczescie tu jest potrzebne
-
Szukaj go w ciemnych, wilgotnych miejscach.. a nuz sie znajdzie.
Ale tak na serio, to ci powiem, ze musisz mistrzu liczyc co najwyzej na farta
-
no lepiej w nocy bo to nocne zwierzaki :]
-
Ja mam standardowe mjejsce pod fotelem tam np. gniazdko zobie zrobił P. murinus i znalazł się po M.I.A. Najlepsze jesz to że dopiero po 4 dniach zauważyłem że go nie mia i rozpoczełem poszukiwania :-).
-
przy jakiś rogach bądź szparach gdzię masz szafy czy coś w ten deseń,postaw pudełka z wilgotnym torfem, pająk będzie musiał,teoretycznie ,kiedyś wyjść ,zeby iść do wilgotnego,bo inaczej wyschną, ale wiesz jak wyżej piszą,to że uda ci się go złapać wogóle,to tylko kwestia farta, życze powodzenial.
-
hehe to co powiecie na to. znajomemu zwial kedizor L2 i znalazl go.. w spodenkach
-
... ze to kedziorzyca byla ;>>>>
Uprawnienia umieszczania postów