Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kedzierzawy-plytkie pytania:D

P4w3l
    Guest

Kedzierzawy-plytkie pytania:D

1.Czy L1 mozna wrzucac dopiero co przetworzona pinke ? : D
    2.Czy jezeli pinka ucieknie w ziemie a pajak za nia podarzy to czy on wyciagnie ja na powierzchnie ??? bo wrzucilem mu dwie pinki z czego jedna wyciagnelem a drugiej nie ma...

Maikardaaion
    Guest

Re: Kedzierzawy-plytkie pytania:D

przeczytaj FAQ...

Co masz na mysli piszac przetworzona ??

P4w3l
    Guest

no ze jest juz muchą, a FAQ czytalem i tam bylo napisane ze pojdzie za nia...ale czy wyciagnie na powierzchnie....

lukS
    Guest

mój pająk(L2) gdy wrzuciłem żywą pinke nie zareagował a ona zakopała się w torf poczekałem jeszcze troche ale nic się nie zdarzyło więc ją wyciągnołem i teraz daje mu nieżywe albo mocno okaleczone
    pozdro.

tachor
    Guest

najlepiej jak zgnieciesz glowke pinki i wtedy ja dasz ja pajakowi albi przetniesz ja zletka na pol

Gufi
    Guest

Ja tam polecam mączniki odetniesz głowe i dalej żyją i chodzą i pająk se spokojnie może ją zjeść.

P4w3l
    Guest

a co z przetworzonymi....kupilem ponad 300sztuk i niektore jakby juz sie zamienily w kokon..czy mozna je spokojnie wyrzucic czy poczekac az muchy z nich wyjda i wtedy okaleczone(czyt. bez skrzydel) wrzucic do pudelka ???
    Jeszcze jedno pytanie....czy ten ptaszniczek moze byc non stop zamkniety w pudelku po kliszy ??? trzymam go w biurku zeby mama sie nie dowiedziala bo by dostala ataku serca

Spellcaster
    Guest

Poczekaj az sie przepoczwarza .
    Moze byc w pudelku po kliszy i w biurku .

tachor
    Guest

hehe ja na poczatku terz tak trzymalem ale moja mama i tak zobaczyla go i sie usmiechnela i teraz cala rodzinka sie nim interesuje a tata sie nie moze doczekac nastepnej wylinki aha ale wiedza tylko o 1 pajaku a nie o 2

P4w3l
    Guest

hehe..wielkie dzieki...pajak musi przeczekac inkognito do pazdziernika bo wtedy wybywam z nim do akademiku

Uprawnienia umieszczania postów