Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Pytanko:)

mantid
    Guest

Re: Pytanko:)

Te barwniki nie sa szkodliwe....

Gacek
    Guest

ja karmiłem młode pajaki tylko kolorowymi pinkami czerwonymi, zołtymi i pajaki od l1 pieknie wyrosły teraz sa l8 i zyja wiec smiało mozesz podawac kolorowe pinki.

Atrax Robustus
    Guest

Zgadza sie, barwniki nie sa szkodliwe, bo produkowane sa na bazie naturalnej.
    Jezeli nie ma sie co przejmowac kolorowymi pinkami, to tym bardziej muchami, ktore z nich wyrastaja.

bT_PrzemO
    Guest

zgadzam sie z przedmowcami .... ja karmie smithi L1 czerwonymi pinkami ... karmie nimi tez geniculaty od 1 wyl mam juz po 5 wyl i czuja sie swietnie ....

kolo1987
    Guest

ale zdażają się też pinki barwione chemicznie, żadko ale jednak dlatego ja unikałem karmienia pinkami, polecam za to białe robale(wyrastają z nich ogromne muchy)

Hwarang
    Guest

A ja sie dowiedzialem w wedkarskim, ze pinki to sa wlasnie te kolorowe, biale to po prostu biale robaki

Norysek
    Guest

Derilium_tremens i Mantid wlasnie takich odopowiedzi oczekiwalem Kogos kto sie zna a nie chrzanu który gada za przeproszeniem do chrzanu, do Waszej wiadomosci znam podstawy dotyczace chodowli pajakow mam ich 53 i daje sobie rade:P

PMajdan
    Guest

To ze masz 53 pajaki to nie znaczy ze znasz podstawy - to nie jest wyznacznik. A to ze nie wiesz czy barwione pinki sa szkodliwe czy nie nie potwierdza Twoich slow.

BooYaKa
    Guest

Sa one barwione.Sam wedkuje i czesto kupuje zolte i czerwone.A jak sa ciemnoczerwone i twarde,to znaczy ze niedlugo beda z nich muchy.Takie robia sie z kazdego koloru pinek.Ale jesli czerwone i swieze to barwione

morda
    Guest

Majdanie ja mam 28 (chyba) pająków i też nie wiem czy barwione pinki są szkodliwe. Nie uznaję tego za podstawy bo nimi nie karmię.

Uprawnienia umieszczania postów