Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: nadrzewne

Vino
    Guest

Re: nadrzewne

rzeczywiscie używają, ale jesli by go nie było napewno równie dobrze by sobie radziły, a bez torfu było by estetyczniej

morda
    Guest

To może od razu podziemne daj też bez trofu? Zwykle też dużo pajęczyny robią a Ty byś je widział non stop.... A może chomiczek?

Vino
    Guest

morda w naturalym srodowisku nadrzewne też wnoszą torf na drzewa do budowy swych gniazd?

bachus
    Guest

Dajesz roślinki do terra i nadrzewniak nawet nie bawi się w budowę gniazda tylko chowa się w liściach.

Neo2
    Guest

Te które uzywają torfu nie zyją wysoko w drzewach np. Psalmopeusy żyją w pniach albo na niskich wysokościach. Avicularie żyja wysoko i w terrarium zadko wplataja torf w gniazdo. Pomysl troszke, poczytaj i dowiesz sie dlaczego tak robią.

Vino
    Guest

właśnie po to założyłem ten wątek żeby się dowiedzieć i poczytać. Skoro bez torfu ni da rady to nida i musze sie ztym pogodzić. DZIEKI ZA ODPOWIEDZI

popekjr
    Guest

moze chips kokosowy nie bedzie si tak pylil i brudzil, bedzie wygladalo czysciej i utrzyma wysoka wilgotnosc. terra bez podloza nie jest efektowne ani dla ciebie ani dla pajaka. chcemy przeciez zeby zylo im sie jak w domciu co nie??

kmietek
    Guest

trzymajac ptasnziki pamietej aby zapenic im wraunki podobne do naturalnych, wiec uzywaniegabki ejst troche dziwne i nie na miejscu:/ moje poelitherie uzywaja do bydowy gniazd torfu...

skarpiel
    Guest

Moja irminka chyba by się zapłakała bez torfu!!!

PMajdan
    Guest

To fajnie ma. Jak w sumie nie ma podloza to zbuduje sobie gniazdo bez niego, z samej pajeczyny.

Uprawnienia umieszczania postów