-
-
Re: Budowa regału
ogrzewanie chyba zrobie zarówkami tak ze wszystkie terraria od tylu zostana poloczone przez co zastosuje chyba tylko 6 zarówek na 4 terraria nadrzewne(30/24/46) i 3 naziemne(30/30/33) ewentualnie tymczasowo z tych 4 nadrzewnych zostanie zrobione kilka zwyklych podzielonych na dwa pietra lub nawet jeszcze na polowe, a z naziemnych 6 przez podzielenie kazdego na pól. Jak myslicie starczy takie ogrzewanie 24 na dobe w dosc chlodnym pomieszczeniu ( w lecie ok 18-23, a w zimie jeszcze nie wiem )?
-
Ja ostatnio nabylam 3 regaly za smieszna cene 75 zl za wszystkie. Trafila sie okazja - likwidowano biura. Nawet nie trzeba ich odnawiac, to praktycznie nowe regaly. Czasami wystarczy sie rozejrzec, a okazje sie trafiaja.
-
no ja mam wsumie tez juz ale trzeba odnawiac tylko nie wiem czy okleina czy mozna korkiem?
-
A to juz zalezy tylko i wylacznie od ciebie.....
-
Jesli wykleje scianki korkiem to nie zaplesnieja napewno od torfu?
-
Hmm, nie rozumiem. Ty chcesz wyklejac regal korkiem, czy terraria? Bo jak regal, to co ma do rzeczy torf? Chcesz go rozsypac bezposrednio na polkach?? Jezeli chcesz natomiast wykleic korkiem terraria, to rob to smialo, nie powinno sie nic stac. A jak sie boisz plesni, to po prostu wyklej korkiem, pozostawiajac tak okolo 5 cm golej szyby. I juz.
-
no ja w planie mam wyspyac torf na pólke wyklejona sklejka a scianki obkleic korkiem ... mam nadizje ze tak moze byc?
-
Łukasz, mam nadzieje, ze to zart.... Zrob sobie porzadne terrarium... Albo pusc luzem pajaki na pokoj.... :>
-
to nie byl zart widzialem juz takie rozwiazania ... jest sobie puólka przeszklona od przodu wewnatrz wyklejona sklejaka która nie zaplesinieje od góry tez sklejka no a scianki korkiem lub tez sklejka. Jesli tak nie moze byc to bardzo prosze o wyjasnienie dlaczego? Dodam ze robie pierwszy raz terraria wiec jeszcze nie znam sie na tym zabardzo.
Uprawnienia umieszczania postów