Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: skakun

Mieszany widok

bachus
    Guest

skakun

Wczoraj w pracy miałem szczęście, siedzę sobie przy kompie i z nudów zerknąłem w okno, a tu sobie jakiś mały pająk spaceruje, przyjrzałem się i okazało się, że to jakiś skakun. Złapałem go do pudełka po płycie cd (trudne - one naprawdę nieźle skaczą :P ) i przetransportowałem do domku (i tak by go sprzątaczka rozgniotła, a tak to go poobserwuję parę dni i wypuszczę na łąkę).
    Niedługo wrzucę fotkę, może ktoś pomoże mi go zklasyfikować.

PaWeL^
    Guest

Re: skakun

hehe, też niedawno znalazłem skakuna :0] poszedlem złapać pare koników polnych na ogródek patrze a tam maly skaczący pajączek przyjżałem sie z bliska - a tu skakun caly czarny przy oczach biały :]

kak
    Guest

ja miałem na szybie tego arlekina w biale paski, fajnie reagowal na machanie przed oczami

tachor
    Guest

co to za pajak ten skakun??

Mefisto
    Guest

To są te miłe pajączki w wielkimi oczami.

KLIK

loko
    Guest

salticidae.....

Banan
    Guest

A ja wczoraj wrocilem z nad morza i w namiocie bylo pelno paakow, chyba to byly skakuny ale nie jestem pewnien bo bylo ciezko :]]]]]]]]

OWIEC
    Guest

Cześć jestem nowy na forum także chcciałbym się przy okazji z wami przywitac .

Ja dziś spotkałem u mnie na domie jak sobie chodził po takich płytkach bardzo fajnie skakał.

Grafio
    Guest

Skakuny są nawet spoko bo dobrze widzą i daleko skaczą!!! Szkoda że nie zabardzo da się je chodować!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów