Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: uwazajcie na kupowane terra

rastafaq
    Guest

Re: uwazajcie na kupowane terra

Hehe Atrax2 rzeczywiscie robi fajne, mieszkam od niego kilometr i nawet u niego zamawiałem jedno ale sam robie teraz. Od razu poznałem , że to on robił ale nie byłem pewien. Niedlugo mnie znowu czeka zabawa bo nowe pajączki bedzie trzeba już wsadzić Ale bardzo lubie je wykańczać

Masa
    Guest

Ile zaplaciles za terrarium i dla jakiego pajaczka bylo robione??Podobno u B dlugo sie czeka na zamowienie to prawda?? Pozdro

rastafaq
    Guest

No czekałem ze 3 tyg.robiłem dla Cambridgei ale stwierdzilem ,że jest za duże i sprzedałem i sam sobie wszystkie zrobiłem takie jak chce.
    Ja mogę Ci zrobić jak chcesz

Właśnie będe kolesiowi teraz robił dla Geni.

Quit13
    Guest

A madOx nie wysyła bo ja jestem hen hen z podlasie, a te jest ....biste!

rastafaq
    Guest

Wysyłka to dodatkowy koszt za konduktorkę 25 zł ale jest pewna, już tak wysylalem.

madOx
    Guest

Tak jak pisze rastafaq , inaczej to nie ma sensu.
    Co do wysylki to pisz na gg 4042889 "Atrax2"

madOx
    Guest

Masa to zalezy...nie dawno byla wystawa i nie mial czasu teraz wyjechal wiec trzeba poczekac, do tego wszystkiego trzeba uzwglednic zamowienia najlepiej to znim pogadac...ja podalem wam przykladowe zdjecia. Co do ceny to nie duzo, zalezy jakie wymiary, ale oplaca sie.

Masa
    Guest

Spox madOx zglosze sie do B w odpowiednim czasie) obecnie szukam swojego Crawshayia L4,ktory dal noge..moja bezmyslosc siegla granic zenitu.... i jak sie owa bestyja znajdzie to pomysle o terrarium dla wiekszych pajakow..Pozdro

madOx
    Guest

Powodzenia w poszukiwaniach
    polecam kupowac jedank jakies sprawdzone alo najlepij zrobic samemu heh. ja kurde kupilem od pewnego typa z warszawy za 40 zeta ze zklejki i pomijajac fakt ze dolna szybka jest neidodomycia jakas i porysowana, sa rysy na gornej szybie tej na zawiasy co bardzo przeszkadza to po 2 tyg szybka z zawiasami sie pokrostu odkleiła teraz musze sie sam ztym chrzanic. dobrze ze niebylo tam jeszcze pajaka.
    Ja pierwsze kupilem w sklepie zoologicznym...te terraria to masakra, porysowane szyby poza tym otwierane sa od przodu i jest to b. nie wygodne a kosztuje 55 zł

Huber
    Guest

by the way, here is a photo of one of those tanks:

all the best,
    Martin

www.spiderpix.com

Uprawnienia umieszczania postów