Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: to szczyt szczytów

Jimbo
    Guest

Re: to szczyt szczytów

E tam. Widziałem wiele znacznie bardziej głupich artykułów o ptasznikach. A książka Gucwińskiej napewno nie jest napewno poświęcona pająkom ptasznikom, nie sądzę, żeby ten temat był akurat znaczącą częścią tej książki, więc nie bulwersujcie się tak, bo nie ma czym.

PMajdan
    Guest

Niektor(e/y) gatunki NIE POSIADAJA GRUCZOLOW JADOWYCH. To by bylo prawda.

PMajdan
    Guest

Hehe, w kazdej dziedzinie tak jest. Zycie takie jest. Jest wiele BZDURNYCH PUBLIKACJi nie tylko w dziedzinie zwierzat. Zapewne w motoryzacji, polityce, kulinariach, informatyce ....et ce tera..... jestem przekonany ze w innych galeziach sa podobne "perełki" tylko laicy nie zdaja sobie sprawy z wchlaniania blednych informacji. Na tym to polega ;]

PyRyLy
    Guest

no i potem rodzice czytaja ze ptaszniki to okrutne bestie i nie pozwalaja swoim podopiecznym kupic nawet kedziora. eh co za świat .

GALN
    Guest

wiecie co śmiać mi się chce ale nie ze słów książki tylko z osób krytykujących ten tekst nie widzę tam żadnych sensacji .Wszystko prawda tylko jedno zdanie nie tak.
    Paczcie na ten tekst ogólnie a nie zadumani w siebie i czytając myślicie a ja taki nie jestem , a dla mnie ptaszniki są piękne ,a ja ptasznika kupiłem nie dla szpanu.

Tak w naszym gronie to nie znajdzie się osoby której pająki się nie podobają ale my jesteśmy tylko kroplą w morzu dla reszty to odrażające paskudstwa.Dla tych co krytykowali polecam napisanie swoich tekstów i wklejenie niżej.Idę o zakład że wasze wywody spotkają się zaprobatą tylko garstki ludzi.Na upartego można się doczepić do wszystkiego.

Przykład:"wystarcza im niewielki zbiornik 15x15x20cm."
    Odpowiedz:Ona nic nie wie o ptasznikach niech zapakuje dorosłą T.blondi do takiego pojemnika .Szok.

do tych krytykujących jest masa nie opisanych ptaszników w dziale "Opisy gatunków" jeśli chcecie wykorzystać swój ogromny zasób wiedzy możecie się wykazać bo widzę że się marnujecie.Administrator napewno będzie bardzo zadowolony a do tego reszta skorzysta.

skarpiel
    Guest

To że Rodzice nie pozwalają to pół biedy - a jak pozwolą i będzie latorośl trzymac w terra 15x15x20
    To może być ciekawa sytuacja - ale napewno nie dla pupilka

"zamkneli mnie w klatce ruszyć sie nie mogę" - The Bill

Uprawnienia umieszczania postów