-
Re: brazilopelma coloratovillosum szereg pytan
suma sumarum to zaden z wielkich hodowcow nie ma na tyle wiedzy zeby pomoc typkowi!! kazdy sie tylko popisuje linkami do stron angielskich, łacińskimi nazwami, a zaden nie napisal konkretnie.jak dla mnie to wiekszosc " hodowcow" odpisuje z nudow na posty,nawet jezeli nie maja najmniejszego pojecia .takie barachlo!! do bani jest forum jezeli ktos pisze ze chcialby uzyskac informacje ,to nie po to zeby jakis typek zwracal mu uwage na temat pisania z CAPS LOCK, tylko tej informacji naprawde potrzebuje.
nie obrzazajac nikogo ale pewnie wiekszosc to jakies malolaty ktorym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy i pisza bo pojawil sie jakis nowy post.
zadnych konkretow tylko bzdury, jakies ogolne wiadomosci.
nie chce mi sie juz pisac bo to nie ma najmniejszego sensu.
pozdrawiam wszystkich prawdziwych hodowcow jak i pseudo ( odpowiadajacych pytaniem na pytanie)
-
OK, a teraz weź głęboki oddech i policz do dziesięciu zamiast wzniecać kolejną kłótnię.
Twój kolega Krzych01 otrzymał odpowiedź na swoje pytanie.
-
To mam to przepisać słowo w słowo tutaj? Co byś chciał - opis anatomii tego pająka po łacinie? Widzę, że jesteś nowy na Forum - nie podoba Ci się to do widzenia. Jak masz tak odpisywać na posty to lepiej od razu sobie daruj... bo zaczną znikać.
Uprawnienia umieszczania postów