Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Poecilotheria Mettalica

PLU
    Guest

Re: Poecilotheria Mettalica

Bardzo możliwe że spadną oby
    bardzo gwałtownie jak nie to
    poczekam do następnego roku
    może będą już w polsce !!!!!

@@@@@@@@
    $!!!!Pozdro!!!!$
    $!!!!!!PLU!!!!!!$
    @@@@@@@@

Diabolo
    Guest

jak spadna bardzo drastycznie, to chyba kupie te pajaki sa dla mnie cudowne
    musze je miec, musze, MUSZE

loko
    Guest

w tej chwili ma mlode mirandy i metallice Henrik W. Frank , dopiero co pootwieral kokony, problemem jest sprowadzenie ich do polski bo trzeba by pojechac po nie, ceny nie sa az tak straszne jak wymienione powyzej..
    pozdrawiam

Awikularia
    Guest

Pewnie ceny spadna, tak jak bylo to w wypadku P. striata... Kiedys kosztowaly okolo 50-70 euro za 1 wyl. teraz juz "tylko" 20-25 euro... Sama sie skusze na rzadsze Poecilotherie, bardzo lubie ten rodzaj. A za 2 tygodnie dopuszczam moja parke P. rufilata, zobaczymy, czy samica zezre samca za pierwszym razem :P.

Piotrw126
    Guest

jak zmienie samochud to pierwsza rzecz jaką zrobie to kupie P.metallice widzialem na zdięcu wię gówn..... widzialem ale jest piękna i musze mieć/.... i bee mial .. ale dopiero we wrzesniu-listpadzie

loko
    Guest

metallic jest z 10 odmian, i szczerze mowiac tylko ze dwie sa ciekawe, mam na mysli blue i green form.. reszta jest mniej ciekawa w kolorystyce i ornamecie niz popularne regalisy czy ornaty.. wlasnie dlatego przy kupnie mlodych polecam (przy takim wydatku to nie problem) obejrzenie rodzicow...

Uprawnienia umieszczania postów