Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: nowy nabytek: wdowa ;-)

mantid
    Guest

Re: nowy nabytek: wdowa ;-)

50 PLN to i tak dosyc wygórowana cena... tak naprawde to wiecej hałasu z ta czarna wdową niż to warte... jest tego kilkanascie gatunkow, z czego raptem jeden stwarza zagrozenie dla czlowieka.

Neo2
    Guest

Nie no z Atraxem to przesadziłem, bo mi tez sie podoba i tez bym kupił jakby była okazja Ale wdowy mi sie wogole nie podobają, bo za szafą mam 3 prawie identyczne

Awikularia
    Guest

Nio wlasnie, jeden mantid sie normalnie wypowiedzial....
    Mialam kiedys jedna wdowke, ale nie mactans, tylko taka z zoltym paskiem przy spodzie odwloku (zapomnialam nazwy, bije sie w piersi - pamietam tylko nazwy ptasznikow). Nie podobalo mi sie toto, male, prawie niewidoczne, zylo rok... phiii, nigdy wiecej

Barto
    Guest

Jak będziesz już miał tego pajączka to napisz coś o tym na forum. A propo , ile kosztuje antidotum , odtrutka itd.. ???

morda
    Guest

A po co Ci? Jak Cię ukąsi to i tak masz małe szane żeby cos Ci się stalo.

SPeCTeR
    Guest

Morda 5% to nie takie male ryzyko, a wlasnie tyle wynosi smiertelnosc. Zreszta niechodzi tylko o mozliwosc zejscia, a o samopoczucie, bole itp. przez nawet ponad miesiac

morda
    Guest

Tak czy siak - trzeba się mocno natrudzić żeby Cie taka wdowa ukąsiła. Tchóżliwe toto no i przy odrobinie uwagi nic Ci sie nie stanie.

Uprawnienia umieszczania postów