Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: dziura :)

Dezerter
    Guest

dziura :)

moje skorpiony kapiac norke dokopaly sie do samego dna (11cm ziemi) i nie bylo by zadnego problemu gdyby nie to ze sie dokopaly do szyby bocznej i widze je teraz jak tam siedza i sobie mysle ze skoro kopaly taki dol to chyba nie chca tam jakiegos swiatla co o tym sadzicie ? czy zakrywac polozylem tam portfel bo nieuzywma tymczasowo czy moze sotawic ten doplyw swiatla?

Murinusek
    Guest

Re: dziura :)

Eee mysle ze mozesz spokojnie zostawic je, skoro tak sobie wykopaly tzn. ze im tak pasuje i wlasnie w takim swietle i otoczeniu chca sie znajdowac

Dezerter
    Guest

wlasni nie wiem bo to za nocy wykopaly, i mysle ze to tak przez pdzypadek w suemito chyab cos tam poloze czy cos w tym stylu

Banan
    Guest

Jak chcesz to poloz przynajmniej beda tam siedziec a ty bedziesz mogl oblookac jak bedzie sie cos ciekawego tam dziac :]. Nie znam sie na skorpach ale jesli maja tak jak ptaszniki i nbie widza czerwonego swiatla to moze by polozyc tam czerwona szybke?? Ty bys widzial co sie tam dzieje a skorpy by mialy ciemno... Chyba ze skorpy nie maja tak jak ptaszniki

rado120
    Guest

zostaw, jak cos bedzie zle to przekopiol w dzien

Dezerter
    Guest

jak cos to gdze indziej wykopia dol :P w sumie nich cos lezey niech maja ten spokoj a ja jak cos to zawsze zerkne

pac
    Guest

hehehe ludzie jakie Wy macie problemy..

morda
    Guest

Ja bym się cieszył jakby lividum była non stop widoczna...

boss
    Guest

Zostaw je

Uprawnienia umieszczania postów