Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Kędzior- świr...?

morda
    Guest

Re: Kędzior- świr...?

Każdy pająk ma indywidualny charakter.

persea
    Guest

ja mam 4 małe kędziorki, 3 siedza w wykopanych norkach, mało jedzą i wegetują, a czwarty max udany, nie to że biega sobie w swoim pudełku, to wczoraj pięknie poradził sobie z 2,5 razy większym od niego mączikiem, prawdę mówiąc nie spodziewałam się takiej walki pomiędzy nimi, a 1/3pokarmu jeszcze do dzisiaj tkwiła w szczekoczułkach pająka

MuDvAyne
    Guest

no kedziory niby z natury wolne ale ja trafilem na osobnika zupelnie innego ;/

cyphelf
    Guest

A ja mam humorzastego vagansa. Raz od razu atakuje mączniaka olbrzymiego i wije się z nim po całym pojemniku, a drugim razem siedzi a drewnojad łazi po nim, pod nim a vagans siedzi i nic z tego sobie nie robi

Dziś drewnojada musiałem wyciagnąć bo jeszcze chwila a by mi pająka zjadł

tachor
    Guest

mo kedzior L1 wykopal sobie norke i od pieciu dni nic nie chce jesc :/

MuDvAyne
    Guest

rzeczywiscie powod do niepokoju .... ehh

Bad Boy
    Guest

Po pierwsze twoj kedzior nie jest zadnym swirem bo przeciez Brachypelmy sa znane z tego ze wyczesuja wloski z odwloka. Po drugie jesli jest po wylince to lubi sobie robic spacerki. Moim zdaniem nie masz sie o co martwic.
    Pozdrawiam!!

Death
    Guest

Kędzior nie jest po tylko przed wylinką... Wiem, że Brachypelmy wyczesują włoski, ale żeby przy każdej nadarzającej się okazji? Przyjemnośc im to sprawia czy jak, bo objewem sympatii to napewno nie jest... :-/

cyphelf
    Guest

Pająk nie odczuwa sympatii ani przyjemności. Czuje się zagrożony więc się broni.

Uprawnienia umieszczania postów